NAJPOŽELJNIJI MODEL SEZONE

Ovu ćemo ljepoticu viđati u svakom kutku Instagrama: Nova torba s poznatim potpisom novi je predmet žudnje

27.03.2021 u 18:49

Bionic
Reading

U modi su ponovno torbe koje se nose na ramenu, a model kojeg svi priželjkuju dolazi s potpisom luksuzne modne kuće Chloé, koja je u proljetno-ljetnoj kolekciji pokazala još jedan dragulj

Novi adut prestižne pariške modne kuće ima jedinstvenu estetiku i vrlo efektan detalj - predimenzioniranu metalnu kopču na ručki. Oblik polumjeseca i zlatna metalna ručka u obliku usana čine je must have modnim dodatkom za kojim će se, uopće ne sumnjamo u to, pomamiti svjetske trendseterice.

Nova Chloé ljepotica nosi ime Kiss zahvaljujući kopči u obliku usana, a dostupna je u zelenoj, sivoj, bež i crnoj boji te dolazi u tri modela.

Aktualna proljetno-ljetna kolekciji Chloé kreirana je pod vodstvom bivše kreativne direktorice Natache Ramsay-Levi i odaje počast Parizu, a torba Kiss inspirirana je komadima nakita koje je Ramsay-Levi kreirala za Chloé.

  • +7
Chloe Kiss Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Početkom prosinca 2020. modna kuća Chloé objavila je da je Gabriele Hearst postala njihova nova kreativna direktorica, a na tom je mjestu naslijedila Francuskinju Natachu Ramsay-Levi, koja je provela četiri godine u luksuznom brendu. Prvu kolekciju pod svojim vodstvom prikazala je nedavno tijekom pariškog Tjedna mode, a riječ je o kolekciji jesen-zima 2021/22.