ISTRAŽIVANJE LYSTA

Ovi modeli torbica uživaju veliku popularnost u prvim danima proljeća

26.03.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Iako su posljednjih mjeseci uslijed globalne pandemije i većeg boravka u domu ostale u drugom planu, brojnim damama omiljene torbice ponovno su tražene, a potvrđuju to i novi podaci modne tražilice Lyst

S novom proljetnom sezonom svjedočimo i bogatoj ponudi novih modela torbi koje modne ovisnice mame s polica trgovina. Iako smo u novu modnu sezonu tek zakoračili, pojedini modeli već sada uspjeli su se okititi titulom najtraženijih.

Prema novom izvještaju Lysta, u posljednja tri mjeseca zabilježen je veliki interes modnih kupaca za modelima velikih torbi poput tote i shopper modela za kojima su pretrage skočile za 89 posto.

U moru velikih torbi modni kupci diljem svijeta pronašli su i svoje glavne favorite. Tote modeli s potpisom talijanske modne kuće Gucci i takozvani Woody model torbe s potpisom francuskog brenda Chloe slove za najpopularnije.

S druge strane modna tražilica Lyst primijetila je veliki porast interesa za torbicama zaigranije naravi. Od siječnja ove godine pretrage za torbama koje uključuju ključnu riječ 'saten' porasle su za 104 posto.

Satenski model s detaljem čvora kojeg potpisuje poznati skandinavski brend Ganni postao je jednim od najpretraživanijih modela tijekom proteklog tjedna.

  • +59
Proljetni modeli torbi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo