POPUT JASTUKA

Ponovno dominiraju ponudom trgovina: Modne ovisnice ne mogu se zasititi ovih razigranih torbi

25.03.2021 u 11:59

Bionic
Reading

Globalna pandemija posljednjih mjeseci odrazila se i na svijet mode. Udobni odjevni komadi postali su must have, a brojnim damama omiljene torbice uspjele su ostati u drugom planu uslijed većeg boravka u domu. S dolaskom nove proljetne sezone, međutim, svjedočimo novim, odvažnim trendovima na modnoj sceni

Nakon što su udobni i predimenzionirani komadi proteklih mjeseci uvjerljivo dominirali modnom scenom, prvi dani nove proljetne sezone iznjedrili su neke nove trendove koji sugeriraju da se brojne dame ponovno žele ozbiljnije pozabaviti svojim stilom odijevanja.

Navedeno se očituje u velikoj popularnosti komada sa zavodljivim detaljima, a kada govorimo o aktualnim modelima torbica, odvažan izgled ponovno je na cijeni.

Pogledom na proljetnu ponudu s polica brojnih trgovina danas je teško ne uočiti modele torbica koje izgledom neodoljivo podsjećaju na mekani jastuk.

  • +8
Torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Podstavljeni, prošiveni modeli torba po uzoru na pufaste jakne kakve su dominirale zimskom sezonom nisu nikakva novost na modnoj sceni. Za njihovu popularnost brojni traže krivca u talijanskoj modnoj kući Bottega Veneta, kao i u francuskoj Maison Margiela na čelu s proslavljenim britanskim dizajnerom Johnom Gallianom.

Godine 2019. kada je francuska modna kuća predstavila liniju torbi Glam Slam, a čiji izgled neodoljivo podjeća na prošiveni kožni jastuk, iste su uspjele postati pravi hit na street style sceni.

GLAM SLAM

Ovo je nova torba sezone i pravi je hit na gradskim ulicama

Pogledaj galeriju

Predimenzioniranog dizajna, podstavljeni modeli torbi i nekoliko sezona kasnije neumorno inspiriraju dizajnerske timove high street brendova, što dovoljno govori o njihovoj velikoj popularnosti koju uživaju na modnoj sceni.