KAKVO SAVRŠENSTVO

Ovoga ljeta s društvom možete uživati na ovom nevjerojatnom privatnom otoku, koji za 130 tisuća kuna po danu postaje samo vaš

18.06.2020 u 19:04

Bionic
Reading

Za one dubljeg džepa, koji uživaju u privatnosti, dobra je vijest da u Sredozemnom moru, nedaleko od popularne party destinacije, otoka Ibize, postoji privatni otok, jednostavno nazvan T, koji možete iznajmiti. Na njemu se nalazi luksuzna vila, koja može primiti deset osoba, a koja nudi baš sve što možete poželjeti

Sobarice, butler i privatni chef biti će na raspolaganju vama i vašem društvu u luksuznoj vili s pet dvokrevetnih soba, iz koje se pruža nevjerojatni pogled na okolicu otoka, ali i na samo Sredozemno more koje se prostire pred vama.

Što god poželjeli, u vili ćete pronaći - svaka soba ima vlastitu kupaonicu, kao i pristup privatnoj terasi s udobnim ležaljkama i vanjskim krevetima. Bez bazena se odavno ne računa, pa vas ovdje očekuje onaj veličine 17 x 8 metara, kao i jacuzzi, a zahvaljujući mogućnosti da uz obalu pristane gliser, za desetak minuta možete već partijati na Ibizi.

  • +5
Privatni otok T Izvor: Profimedia / Autor: Mediadrumimages/HostUnusual / Media Drum World / Profimedia

Za uređenje su angažirani, naravno, najbolji dizajneri, a ukoliko poželite rezervirati smještaj i ovdje provesti barem dio godišnjeg odmora, morat ćete posjetiti internetsku stranicu HostUnusual. Samo da se ne iznenadite, ovaj otok iznajmljuje se po cijeni od 130 tisuća kuna po danu, ili, ako vam je tako lakše, 13 tisuća kuna po osobi po danu.