CIJENA PRAVA SITNICA

LeBron James iskeširao 348 milijuna kuna za luksuznu vilu na vrhu Hollywooda koja ostavlja bez daha

17.06.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Jedan od vodećih košarkaša na svijetu i zvijezda Los Angeles Lakersa, LeBron James, odnedavno je 'kraći' za 348 milijuna kuna, koliko iznosi cijena luskuzne vile s bazenom u poznatom naselju Hollywood Hills

NBA zvijezda LeBron James navodno je iskeširao vrtoglavih 348 milijuna kuna za ovo arhitektonsko čudo na brdu iznad Hollywooda. Luksuzna vila veličine 1487 kvadratnih metara ostavlja bez daha na prvi pogled.

Moderno uređena vila ima sve ono što jedna zvijezda LeBronovog ranga može poželjeti - veliki dnevni boravak koji vodi u dvorište, glavnu spavaću sobu s pogledom na cijeli Los Angeles, infinity bazen, kino dvoranu, lounge, bar, teretanu, sobu za cigare, vinski podrum, saunu i štošta drugo.

Uvjerljivo najspektakularniji dio vile nalazi se izvan nje, točnije u sredini bazena. U središtu infinity bazena nalazi se kamena terasa koja služi za opuštanje uz kamin i uživanje u očaravajućem pogledu na Los Angeles.

  • +17
Novi dom LeBrona Jamesa Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Zanimljivo je da je zvijezda Lakersa investirala u vilu koja nema košarkaški teren, što je poprilično čudno, obzirom da NBA košarkaši redovito naporno treniraju i izvan sezone.