IMA SE, MOŽE SE

Iskeširala 174 milijuna kuna: Ostat ćete bez teksta kad vidite novi dom Sofije Vergare

09.06.2020 u 19:08

Bionic
Reading

Sofia Vergara i Joe Manganiello posegnuli su duboko u džep i iskeširali 174 milijuna kuna za luksuzno imanje u Los Angelesu od kojeg zastaje dah

Slavni holivudski par, Sofia Vergara i Joe Manganiello, iskeširali su vrtoglavih 174 milijuna kuna za luskuzno imanje u privatnom naselju Beverly Park, u Los Angelesu. Iako bi se od ove cifre mnogima zavrtilo u glavi, za zvijezdu hit serije 'Moderna obitelj' i njezina supruga ovaj iznos je prava sitnica.

Najplaćenija televizijska glumica, koja samo od angažmana u seriji godišnje zaradi 42,5 milijuna dolara, i zvijezda serije 'True Blood' odsada će uživati u golemoj vili samo za sebe. Iako još uvijek nemaju djece, lijepa Kolumbijka i njezin životni odabranik željeli su prostranu vilu koja će zadovoljavati sve njihove potrebe.

Imanje veličine 7500 kvadratnih metara okruženo je zelenilom i pruža potpunu privatnost što je vrlo važno kada ste jedan od najpoznatijih parova u Hollywoodu. Luksuzna vila veličine 1580 kvadratnih metara ima nekoliko prostorija za druženje, šest spavaćih soba i 10 kupaonica, dok se na zemljištu nalaze i veliki bazen sa spa centrom te privatno igralište za tenis i košarku.

  • +23
Sofia Vergara i Joe Manganiello kupili su novi dom Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia