PRODAJE SE ZA 227 MILIJUNA KUNA

Zavirite u prekrasnu vilu u Nici s bajkovitim pogledom koja je nekad pripadala agentu 007, Seanu Conneryju

12.06.2020 u 18:23

Bionic
Reading

Legendarna vila u Nici, poznata kao vila Seana Conneryja, ostavlja bez daha! Tjedan dana u ovoj raskošnoj vili bilo bi nam dovoljno da zaboravimo na sve problem i napunimo baterije, no ona nažalost nije u najmu. Luksuzna vila snižena je na 227 milijuna kuna i spremno čeka svog novog vlasnika

Nekadašnja vila Seana Conneryja u prekrasnoj Nici i dan danas je poznata kao vila holivudskog glumca i njegove supruge Micheline Roquebrune, iako oni više nisu njezini vlasnici. Slavni par danas živi na Bahamima, no nekad su itekako uživali u ovom raju za oči na francuskoj rivijeri.

Luksuzna vila Le Roc Fleuri je već neko vrijeme na tržištu, a sada je snižena na 227 milijuna kuna. Novi vlasnik koji je spreman iskeširati ovaj iznos moći će uživati u osam kupaonica i osam spavaćih soba s pogledom na more koji osvaja na prvu.

Vila je smještena na samom vrhu brda Cap de Nice s kojeg puca pogled na francusku rivijeru, a možda najljepši pogled je onaj iz bazena. Svaki dio kuće izgrađene u mediteranskom stilu uređen je do posljednjeg detalja, a ukupna površina kuće iznosi 930 metara kvadratnih.

  • +14
Nekadašnja vila Seana Conneryja u Nici Izvor: Profimedia / Autor: KNIGHT FRANK / Planet / Profimedia

Budući vlasnik uživat će i u vlastitoj teretani te unutarnjem bazenu, a na raspolaganju će imati i dvije zasebne kućice za goste. Plus je i blizina susjednih elitnih destinacija. Vila je smještena samo pola sata vožnje od Monaka i Cannesa.

Škotski James Bond u vili je boravio sa svojom drugom suprugom, Micheline Roquebrune, koja je rodom iz tog kraja, no iako više nisu vlasnici iste, lokalci vilu i dalje nazivaju kućom Seana Conneryja.