UZBUDLJIVI NOVITETI

Ovo su najljepši novi komadi iz ponude omiljenih high street brendova

06.10.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Kojim modnim komadima počastiti se na početku nove školske godine? Oslanjajući se na aktualne trendove, izdvajamo najbolje artikle iz ponude omiljenih high street brendova

Iz tjedan u tjedan na police trgovina ne prestaju stizati uzbudljivi komadi u duhu najpopularnijih trendova trenutka. Pogledom na kategoriju 'novo' u brojnim trgovinama, s lakoćom se može zaključiti da ove sezone glavnu riječ vode komadi u svim nijansama sive.

Od odjeće do obuće, ovu 'dosadnu' boju viđamo na mnoštvo modnih artikala, a sudeći po aktualnoj kolekciji talijanske Prade, ove sezone najpoželjnija je u formi toplih džempera i pulovera.

Švedski H&M i sestrinski brend COS ovog su tjedna u svojoj web trgovini predstavili inačice statement izgleda koje će nesumnjivo podići dnevne lookove u hladnim mjesecima.

Španjolska Bershka, omiljena pripadnicima generacije Z, nudi podjednako efektne komade sive boje u duhu utilitarističkog stila odijevanja.

Sestrinski Mango iz grupacije Inditex ovog tjedna itekako se iskazao u kategoriji modnih dodataka nudeći statement nakit i torbice, poput ove sjajne ogrlice i torbice od trapera s presijavajućim cirkonima.

Klasične opcije, kao što su baloner, crni kaput ili predimenzionirani blejzeri, oduvijek su nepogrešiv odabir, a u popularnosti im se ove sezone pridružuju bomber jakne u kožnoj varijanti. Sjajan primjerak od sada nudi španjolski Massimo Dutti, u podjednako popularnoj smeđoj.

U koje nove modne artikle investirati?

  • +12
Noviteti s polica trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo