APSOLUTNI HIT

Ako je suditi po najnovijim stajlinzima trendseterica, ovo su najpoželjnija odijela sezone

22.09.2023 u 14:21

Bionic
Reading

Poslovni stil odijevanja, koji tradicionalno uključuje odijela, više je nego poželjan na modnoj sceni, a da je riječ o ključnom trendu sezone posljednjih tjedana dokazale su brojne poznate dame i ljubiteljice mode

Moćna odijela odavno su prestala biti asocijacijom za poslovni stil odijevanja. Danas se podjednako ističu na gradskim ulicama, ali i crvenom tepihu.

Ove sezone, ako je suditi po friškim stajlinzima poznatih dama i trendseterica, moćna odijela najpoželjnija su u tonovima sive.

Francuska glumica Adèle Exarchopoulos posljednja je dama u slavom nizu koja je ovih dana pala na čari sivog odijela, na milanskoj reviji Fendija pojavivši se u zanimljivom primjerku s twistom. Od dodataka odabrala je minimalističku crnu kožnu torbu, narančaste sunčane naočale i metalik srebrne salonke — još jedan ključni trend sezone.

Jedna od najpopularnijih fashionistica današnjice, Američka 'it' djevojka Sofia Richie, na nedavno održanoj reviji Ralpha Laurena u New Yorku osvanula je u elegantnom primjerku podebljanom pinstripes uzorkom i gornjim dijelom po uzoru na korzetni top golih ramena.

Holivudske glumice Scarlett Johansson i Margot Robbie ovih su dana isfurale siva odijela iz ponude španjolskog Manga, a ovaj modni klasik podjednako dominira i stajlinzima street style zvijezdi okupljenih na Tjednima mode u svjetskim prijestolnicama.

  • +2
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: Ilya S. Savenok / Getty images / Profimedia

U koje sivo odijelo investirati ove sezone?

  • +9
Siva odijela Izvor: Promo fotografije / Autor: promo