UMJESTO CRNE

Ovu 'neuglednu' boju uskoro ćemo viđati na gradskim ulicama i profilima na Instagramu

13.09.2023 u 05:42

Bionic
Reading

Premda su temperature još gotovo ljetne, jesen samo što nije tu, a to potvrđuju i sezonski komadi koje već možemo vidjeti u trgovinama, ali i na društvenim mrežama

Dolaskom hladnijih mjeseci posve je logično da trendi ružičastu, žutu ili narančastu zamijenimo tamnijim bojama.

Umjesto Barbie ružičaste, koja je vladala ovoga ljeta, viđat ćemo snažnu crvenu, dok je bijelu zamijenila nježna krem ​​boja, a još jedna trendi nijansa igra sve važniju ulogu za modne profesionalce: čokoladnosmeđa.

INSPIRATIVNI STAJLINZI

Kako ove jeseni modno zablistati? Stajliš Skandinavke imaju pregršt ideja

Pogledaj galeriju

Nedavno održan Tjedan mode u Kopenhagenu dao je nagovijestiti koju ćemo boju u mjesecima pred nama viđati posvuda.

Neutralne nijanse poput bež, crne, sive ili tamnoplave uvijek su in, a Skandinavke te tonove s puno stila uklapaju u svoja modna izdanja, no uspješno su dokazale i to da pomalo 'dosadna' boja poput smeđe može biti itekako cool.

Hit nijansa za nadolazeće jesen i zimu poželjna je u svim svojim varijantama: od tople čokoladnosmeđe, preko boje lješnjaka, do efektne mješavine smeđe i mišje sive - neutralna paleta sada je savršeno nadopunjena upravo raskošnom smeđom.

Bez obzira na to koja vam je verzija najdraža, ljepota ove boje je u tome što je bezvremenska i vrlo elegantna. Čokoladnosmeđa je, primjerice, savršena opcija baš za jesen, što je čini sjajnom alternativom crnoj.

Ova elegantna nijansa izgleda fantastično i u monokromatskim opcijama, a možete je kombinirati i s drugim bojama. Naprimjer, nježna ružičasta, zelena i brojne nijanse plave, kao što su kraljevskoplava ili svijetloplava, sjajno izgledaju upravo u kombinaciji sa smeđom.

Stoga, ako ste zaželjeli unijeti osvježenje u svoj jesenski look - nećete pogriješiti izabravši smeđu boju.