FASHION GURU

Ovo su najgore odjeveni Hrvati i Hrvatice

21.01.2014 u 14:26

  • +12

Najgore odjeveni Hrvati i Hrvatice

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Bez dlake na jeziku, naš modni znalac Fashion Guru secirao je najgore stylinge naših zvijezda, a u svom stilu argumentirao je što mu to modno smeta na Indiri Vladić, Marku Grubniću, Olji Vori, Andreju Dojkiću, Ingrid Antičević Marinović i mnogim drugima koji su se našli na listi top 15 najgore odjevenih

Za Ingrid Antičević pak kaže kako se ne može odlučiti jesu li gore njezine izjave u Europskom parlamentu ili odjevne kombinacije. Previše ležeran pristup modi prigovorio je glumcu Andreju Dojkiću.

Neumjerenost je pak usvojila Maja Šuput od svog prijatelja Marka Grubnića, koji se također našao na listi najgore odjevenih. Osim što voli odjeću, koju očito ponekad nabavlja na dječjem odjelu jer mu traperice sežu tek do članka, nerijetko zaluta i na ženski odjel, oštar je prema Grubniću Guru. Nives Celzijus zaslužuje malo više odjeće, smatra Feshi.


Na listi se našla i Fani Kerum koja je primjer kako to izgleda 'kada netko kasno sazna za Pradu i Šanel'.

Na listi najgore odjevenih snašli su se i Mia Begović i Maja Lena Lopatny Ankica Dobrić Žanamari Lalić Nina Badrić Lana Jurčević Renata Sopek i drugi, a što o njihovu stilu ima reći naš modni znalac, pogledajte u fotogaleriji.