MOŽDA VAS IZNENADI

Ovo sigurno niste znali o lijepoj Leoni!

03.05.2013 u 09:50

Bionic
Reading

Atraktivna pjevačica, pobjednica treće sezone talent showa 'The X Factor' u Velikoj Britaniji, najpoznatija je zahvaljujući velikom hitu 'Bleeding Love' koji je bio broj 1 u Europi

Leona Lewis je prošlog mjeseca proslavila 28. rođendan, a odrasla je u istočnom Londonu. Za Seventeen je otkrila zanimljive stvari o svojim tinejdžerskim godinama.

'Ne biste me uopće prepoznali! Bila sam u totalnoj grungy fazi. Nosila sam široku odjeću i furala sam se više kao neki dječarac. Danas se volim srediti i puno se ženstvenije odijevam', kaže Leona, talentirana pjevačica koju su svojedobno povezivali i s Liamom Payneom iz teen senzacije One Direction.

Pjevačica egzotične ljepote voljela je ići u školu. 'Išla sam u školu scenskih umjetnosti, tako da danas zbilja mogu primijeniti puno toga što sam naučila', kaže Leona, otkrivajući da je kao srednjoškolka radila u Gapovoj trgovini, kao konobarica u Pizza Hutu i kao recepcionarka.

Kad su u pitanju dečki, Leona je bila vrlo sramežljiva.

'Nikad nisam bila dovoljno hrabra skrenuti pozornost dečka koji mi se sviđa. Više sam voljela promatrati sa sigurne udaljenosti. Najviše što bih napravila je to da bih nekom od prijatelja rekla da mu da do znanja da me zanima', ispričala je.

U to vrijeme, kaže, bila je zaljubljena u člana nekog popularnog benda ili zgodnog glumca. 'Tipično tinejdžerski', smije se Leona.

Koji je savjet dobila od roditelja kad je bila tinejdžerica?

'Moji su starci imali nekoliko različitih karijera baveći se poslovima u kojima su uživali u nekom razdoblju svog života. Rekli su mi da se nikad ne ograničavam samo na jednu stvar. 'Što god ti se sviđa, pokušaj se okušati i u tome', bio je njihov najbolji savjet. Naravno da sam ih poslušala: oduvijek sam voljela glazbu i to je bio moj put kojim sam krenula', otkrila je Leona.