BEAUTY KLASIK

Ovo kultno rumenilo pristaje svima, a svakih 20 sekundi proda se jedno

12.01.2024 u 15:59

Bionic
Reading

Kad pronađemo savršen kozmetički proizvod, držimo ga se godinama, a nerijetko stvorimo i zalihe. Rumenilo brenda Nars upečatljivog naziva 'Orgasm' zasigurno je jedan od takvih make up klasika koji vrijedi imati u kozmetičkoj torbici

Ovo rumenilo odlikuje laskava svjetlucava ružičasta nijansa breskve te pristaje gotovo svakoj boji tena i doista je klasik nad klasicima.

Toliko je popularno da ako zavirite u kozmetičku torbicu brojnih žena, nekako ne sumnjamo u to da ćete negdje na dnu pronaći upravo ovo popularno rumenilo.

Njegov ružičasti sjaj u nijansi breskve lijepo se ističe na koži, a premda su posljednjih godina najpopularnija kremasta ili tekuća rumenila, puderasta struktura Narsa iznimno se lako i dobro nanosi. U praksi ova divna i laskava nijansa rezultira savršeno slatkim rumenilom na obrazima te izgleda doista profinjeno i glamurozno na jagodicama, bez obzira na to koliko ga nanesemo.

  • +3
I Emma Stone voli rumenilo Nars Orgasm Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I da, mnoge fashionistice jednoglasne su u stavu da je ovo rumenilo provokativnog imena ultimativni make up hit, a omiljeno je i među slavnima poput Meghan Markle, Emme Stone i Jennifer Lawrence.

A kako je objavio engleski Harper's Bazaar, ovo hit rumenilo toliko je popularno da se svakih 20 sekundi proda jedno.

Zanimljivo je da se našlo na tržištu prije gotovo 20-ak godina, a njegov tvorac François Nars izjavio je da je prvo osmislio ime, a tek onda nijansu, jer je htio nešto što će šokirati javnost.

Budući da ove godine kultno rumenilo slavi 25. obljetnicu, brend Nars lansirao je nekoliko proizvoda u ovoj divnoj boji i to u obliku sjajila za usne, ruža, tekućeg rumenila, sjenila za oči, kao i višenamjenske kreme u stiku.