MATERIJALISTIČKI NASTROJENI

Ovo je sedam grijeha horoskopskog Bika; prepoznajete li ih?

15.05.2022 u 07:48

Bionic
Reading

Svi griješe, ali svatko na svoj način, koji dijelom izvire iz zodijačkog znaka. Neki su iznad svega škrti, drugi zavidni, treći lijeni... Pogledajte kojim se grijesima ističe materijalistički nastrojeni Bik

Oholost

Bikovi su prilično oholi i ponosni, ali da bi pokazali te osobine potrebno je da se osjete izazvanima. Primjerice, da netko omalovaži njihove vrline, dostignuća ili imovinu. U takvom slučaju dignu nos i razmeću se onim što im je važno - satom, autom, nekretninama - ili jednostavno zauzmu pozu vladara.

Škrtost

Suzdržani ste u pogledu darivanja, osim ako se radi o obitelji ili vama samima. Prema sebi ste čak velikodušni. Šire ste ruke u čašćenju, naročito hranom koju ste sami pripremili. Ponosite se kulinarskim vještinama i želite da drugi znaju za njih. Pozajmljivanje novca i predmeta rijetko dolazi u obzir - želite imati punu kontrolu nad vrijednostima.

Požuda

Vi ste Venerin znak i u skladu s tim vrlo puteni. Vaš je apetit za ljubavlju i seksom lako razbuditi - nježnom (ili izazovnom) rječju, golim ramenima, dodirom. Milija vam je jednostavna i direktna seksualna aktivnost nego razrađeni obred s predigrom. Neumorni ste u zadovoljavanju partnera i u traženju da vam uzvrati istom mjerom.

  • +8
Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zavist

Još jedan pravi bikovski grijeh. Zavidni ste dobrostojećim pojedincima i obiteljima makar i sami bili materijalno zbrinuti. Zavidni ste drugima na dopadljivim intimnim partnerima taman i sami imali takvog. Najradije biste da su svi bar za jednu stepenicu ispod vas na ljestvici bogatstava.

Proždrljivost

Uz visoki erotski apetit ide i prehrambeni. Pod Venerinim utjecajem stremite za svim zadovoljstvima koja pruža puni stol, smočnica i hladnjak. Između objeda i nabavki rado gledate kroz izlog pune police namirnica u trgovinama i skrolate internetskim stranicama koje reklamiraju restorane. Komotno biste mogli ispuniti 100 posto vremena hranom, seksom i izležavanjem.

  • +10
Michelle Pfeiffer je Bik, rođena je 29. travnja 1958. Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Bijes

Obdareni ste visokom sposobnošću tolerancije, koju neki u vašem slučaju izjednačavaju s lijenošću i tromošću. U stanju ste dugo mirovati i trpjeti tuđe pogreške ili provokacije, no kad neki nesretnik pređe granicu vašeg bijesa - jao njemu, a i okolini. Razjareni Bik opća je opasnost dok mu ne dosadi divljati.

  • +4
Enrique Iglesias je Bik, rođen je 8. svibnja 1975. Izvor: EPA / Autor: LARRY W. SMITH

Lijenost

Budući da ste ljubitelj udobnosti i spokoja, pravi ste uzor pasivnosti. Ne bježite od truda ako ste izračunali da vam je nužan za stjecanje blagostanja, no čim osjetite da si smijete priuštiti leškarenje uz pijuckanje koktela, zavalit ćete se i obeshrabrivati sve koji bi vam smetali. 

  • +2
Adele je Bik, rođena je 5. svibnja 1988. Izvor: Profimedia / Autor: Allen J Schaben/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia