UŽIVAJU U UZBUĐENJIMA

Ovo su najpustolovniji horoskopski znakovi, jeste li i vi među njima?

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 17.04.2022 07:09
  • Objavljeno 17.04.2022 u 07:09
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Pripadnici nekih znakova odbijaju rutinu i stalno se kreću u potrazi za novim izazovima. Upuštaju se u rizik, istražuju nepoznato i uživaju u uzbuđenjima. Evo tko su oni!

Ovan

Znak čija se vladavina poklapa s buđenjem prirode i početkom proljeća ne podnosi monotoniju i rado izlazi iz zone komfora. Njegova osvajačka priroda uživa u savladavanju izazova koji mu se nađu na putu, a što mu veću navalu adrenalina to donosi, to je sretniji. Nesvakidašnji poduhvati, predjeli i stvari koje treba otkriti, neutabane staze kojima još nitko nije krenuo... samo da je novo i uzbudljivo.

Kao rođeni predvodnik lako pronalazi ljude koji će ga slijediti u njegovom naumu, a nađete li se među njima, sigurno vam neće biti dosadno. U stanju je od mirnog večernjeg izlaska napraviti ludu zabavu, a od izležavanja na plaži vodeno adrenalinsko nadmetanje. Grozi se vođenih turističkih tura i ako putuje u tom okviru, brzo će se odvojiti od skupine i sam odvažno krenuti u istraživanje nepoznatih mjesta.

  • +4
  • +1

Lady Gaga je Ovan, rođena je 28. ožujka 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Strijelac

Vatren kao i Ovan, Strijelac je uvijek željan putovanja, upoznavanja mjesta i kultura te širenja obzora. Jednako dobro osjećat će se smucajući se po milijunskom gradu, budističkom hramu ili prašumi. Katkad nehotice prekrši društvene konvencije i norme sredine koju tek upoznaje, no izvlači se zaraznim entuzijazmom, optimizmom i prijateljskim stavom.

  • +2

Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Blizanci

Iako nisu toliko ovisni o adrenalinu kao pripadnici vatrenih znakova, vrlo su znatiželjni i cijelog života gladni novih informacija i obrazaca. Izuzetno komunikativni i stalno u pokretu, vole se upuštati u pustolovine i istraživati sve što im je novo. Nađu li se u nepoznatom gradu ili zemlji, brzo će sklapati nova poznanstva, tako da popis njihovih znanaca i prijatelja uključuje ljude najrazličitijih narodnosti i adresa.

  • +3

Nicole Kidman je Blizanac, rođena je 20. lipnja 1967.

Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!