MJESEČNI HOROSKOP

Lavove u svibnju očekuju uzbudljive promjene na intimnom planu, Vage, Strijelci i Ribe bit će svadljivi, a Vodenjacima će novac kliziti iz ruku

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 01.05.2022 07:56
 • Objavljeno 01.05.2022 u 07:56
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: marcos alvarado / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovnovi će biti vrlo erotični i privlačni, što će vješto koristiti. Lavove očekuju mnoge promjene na intimnom planu, a bit će ambiciozni i intelektualno moćni. Vage će izazivati svađe bez valjanog razloga, a i Strijelci će imati probleme u komunikaciji s partnerom. Nagao temperament Riba najviše će doći do izražaja u intimnim vezama. Vodenjacima će im novac kliziti iz ruku, no bit će jednako vješti i u njegovom prikupljanju

Ovnovi će biti vrlo erotični i privlačni, što će vješto koristiti. Približit će se onome o kome dugo potajno maštaju, a osim izgledom, zavest će ga smislom za humor. Pogodno je vrijeme za doznavanje važnih informacija i širenje mreže poslovnih poznanika. Mnogima će se poboljšati materijalne prilike.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +4
 • +1

Lady Gaga je Ovan, rođena je 28. ožujka 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bikovi će najradije provoditi slobodno vrijeme u samoći. Slobodni neće biti zainteresirani za ulazak u vezu, ponajprije zbog visokih kriterija, ali i straha da ne budu povrijeđeni. Posvetit će se izračunu režija i troškova. Mnogi će uz malo truda i analize smisliti kako uštedjeti nešto, što će se pozitivno odraziti na kućni proračun.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +8
 • +5

Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci će rado izlaziti i pritom ostvariti brojne kontakte sa suprotnim spolom, a najviše će ih privlačiti pristupačne i otvorene osobe s kojima mogu o svemu otvoreno razgovarati. Željni su uspjeha i priznanja. Ulagat će mnogo truda u svaki zadatak, što će se svidjeti pretpostavljenima.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +4
 • +1

Nicole Kidman je Blizanac, rođena je 20. lipnja 1967.

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Neskladan odnos s partnerom i smetnje u komunikaciji potaknut će Rakove na razmišljanje o budućnosti veze. Mnogi će pomišljati na prekid, no zasad se neće odvažiti na tako velik korak. Samcima će se udvarati netko koga dugo poznaju. Uspjeh predstoji onima koji se ne boje preuzimanja inicijative. Novi projekti, suradnje ili dodatni posao pokazat će se kao sjajan izvor prihoda.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +9
 • +6

Sofia Vergara je Rak, rođena je 10. srpnja 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lavove očekuju mnoge promjene na intimnom planu. Samcima će fatalan susret do temelja izmijeniti život dok će oni koji su u stabilnoj vezi početi planirati zaruke ili putovanje. Bit će ambiciozni i intelektualno moćni. Donosit će odluke koje drugima neće biti jasne, no intuicija će ih dobro voditi kroz život. Mnogi će uspostaviti poslovno-društvene kontakte koji će povoljno utjecati na njihovu daljnju karijeru.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +11
 • +8

Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Djevice će pridavati mnogo pažnje mišljenju okoline, zbog čega će raditi ili govoriti stvari koje će drugima biti neobične. Ne bi se trebale upuštati u zahtjevne i ambiciozne projekte jer bi im spora i neučinkovita birokracija mogla prouzrokovati poteškoće.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +8
 • +5

Zendaya je Djevica, rođena je 1. rujna 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vage će izazivati svađe bez valjanog razloga, što partner neće tolerirati. Umjesto da se upuštate u nepotrebne rasprave, savjetuje se da radije razmislite o dubljim uzrocima nezadovoljstva. Iskrenom komunikacijom doći ćete do rješenja problema. Lako ćete usvajati nove informacije i pokazivati zanimanje za strane jezike, marketing ili izdavaštvo. Neki bi se mogli zbog posla preseliti u inozemstvo.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +11
 • +8

Catherine Zeta Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: Dowling/StarlitePics/AdMedia / ADMedia / Profimedia

Članovi obitelji i prijatelji stalno će od Škorpiona tražiti usluge. Svjesni su da ne smiju uvijek stavljati tuđe potrebe ispred vlastitih, no neće imati srca ikome uskratiti pomoć. U dugim odnosima trenuci strasti izmjenjivat će se s trenucima burnih rasprava. Izoštrena intuicija i dobra koncentracija pobrinut će se da utonu u samu srž problema. Ne bi trebali podcjenjivati važnost timskog rada i održavanja skladnih odnosa s kolegama.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +3

Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vezani Strijelci imat će probleme u komunikaciji s partnerom. Trebali bi se suzdržati od ishitrenih reakcija, ne priređivati ljubomorne scene i pokušati se usredotočiti na lijepe stane odnosa. Pred slobodnima je početak veze koja će ispuniti njihove najskrivenije želje. Obilje obaveza neće proći bez stresa, što će se odraziti na odnose s okolinom. Trebali bi više voditi računa o onome što potpisuju i ništa ne prepuštati slučaju.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +5
 • +2

Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978.

Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Jarcima će partner prigovarati zbog zanemarivanja, što će dovesti do povremenih sukoba. Iako će biti svjesni da u tim riječima ima istine, neće to željeti priznati. Samce će privući netko s kime poslovno surađuju. Povremeno će se osjećati nedoraslo zadacima koji su pred njima, no uz malo više zalaganja i truda, uspješno će ih privesti kraju. Mjesec je pogodan za one koji traže posao jer će primiti uzbudljive novosti.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +9
 • +6

Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci će se moći pohvaliti uzbudljivim društvenim životom. U svakom društvu vodit će glavnu riječ, a pripadnike suprotnog spola obarati s nogu ljepotom i smislom za humor. Parovi bi mogli proslaviti zajedničko useljenje. Posvete li se poslu, uspjeh neće izostati. Njihovo će se zalaganje cijeniti pa će im se otvoriti prilike na koje dugo čekaju. Iako će im novac kliziti iz ruku, bit će jednako vješti i u njegovom prikupljanju.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +7
 • +4

Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: MediaLink EPA picturepack

Nagao temperament Riba najviše će doći do izražaja u intimnim vezama. Bez zadrške će iznositi iskreno mišljenje, ne mareći pritom hoće li povrijediti partnera. Ne bi im škodilo malo više suptilnosti i spremnosti na dogovor. Ako žele izbjeći sukobe sa suradnicima i poslovnim partnerima, trebali bi poraditi na vještini postizanja kompromisa. Mnoge će privlačiti pomisao o kupnji stana ili zemljišta.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +5
 • +2

Sharon Stone je Riba, rođena je 10. ožujka 1958.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!