SARAH JESSICA PARKER

Ovo je outfit kakvog se ne bi posramila niti Carrie Bradshaw

01.03.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Glumica Sarah Jessica Parker proslavila se ulogom nepopravljive romantičarke, kolumnistice Carrie Bradshaw u kultnoj seriji 'Seks i grad' koja i danas ima veliki broj obožavatelja

SJP je u međuvremenu postala modna ikona, a njezini su kako večernji tako i dnevni stajlinzi prepuni zanimljivih outfita u kojima plijeni pozornost.

Sarah Jessica Parker (52) ne boji se modno riskirati, a to uvijek radi s nevjerojatno puno stila. 

U živopisnom izdanju kakvog se ne bi posramila ni Carrie Bradshaw, slavna se glumica prošetala Manhattanom unijevši dah proljeća u razigranoj kombinaciji živih boja  

Šarenu haljinu hrabrog uzorka s prevladavajućom ružičastom iskombinirala je s baršunastim sakoom u tamnoplavoj, a stajling bez greške začinila je s ružičastim stiletticama i - dokoljenkama također u nijansi ružičaste. 

  • +13
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Look u kojem ne možete proći nezapažano začinila je s trendi ruksakom svijetlosmeđih tonova, a prepoznatljiva frizura s posvijetljenim pramenovima i odličan make up zaokružili su ovo sjajno dnevno izdanje. 

Iako je u seriji uvijek bila pomno dotjerana, Sarah Jessicu u slobodno vrijeme ne izlazi iz ležernih izdanja i bez šminke. Glamurozna izdanja i teški make up rezervirani su tek za poslovne prilike i crvene tepihe.

  • +13
Kako se Sarah Jessica Parker mijenjala kroz godine Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Njezina je beauty rutina godinama ista - zbog oblika svojih očiju, koje bez šminke djeluju dosta sitno, glumica uvijek koristi crnu olovku za oči brenda Laura Mercier.

'To je nešto što uvijek imam u torbici vjerojatno zbog toga što nemam ništa drugo od šminke na sebi', otkrila je ova slavna glumica. 

Inače, Sarah Jessica Parker ćemo vidjeti u drugoj sezoni TV serije HBO 'Razvod' u kojoj će se okušati i kao producentica.