OSVAJA IZGLEDOM

Godine joj ne mogu ništa: Gdje se pojavi Halle Berry, svi padaju u drugi plan

28.02.2018 u 18:44

Bionic
Reading

Na šestom izdanju Icon Mann glamurozne večere održane na Beverly Hillsu uoči svečane dodjele Oscara, svi su pogledi pratili slavnu Halle Berry

Za zanosnu glumicu vrijeme kao da je stalo jer i u 51. godini izgleda kao da nije ostarjela ni dana. Slavna je ljepotica, koja je prva Afroamerikanka nagrađena Oscarom za glavnu ulogu u filmu 'Monster's Ball', na crvenom tepihu bila zvijezda večeri u minijaturnoj, srebrnoj haljini s crnim detaljima na području dekoltea.

  • +6
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za njezino besprijekorno izdanje na glamuroznoj večeri zaslužna je stilistica Lindsay Flowers, a za svoju slavnu klijenticu odabrala je kreaciju s potpisom  dizajnerice Elene Reve koja je svijetu predstavljena u sklopu jesenske kolekcije 2015. godine.

Mladolik izgled Halle Berry naglasila je i frizerska stilistica Castillo Bataille podarivši joj frizuru nemarnog boba sa šiškama, a njezinu prirodnu ljepotu vizažist slavnih Jorge Monroy naglasio je decentnim make-upom.

Iako se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje na crvenim tepisima glamuroznih događanja, Halle Berry redovito polazi za rukom zasjeniti ostatak zvjezdanih uzvanica što je nedavno potvrdila pojavom na dodjeli nagrada NAACP Image u Pasadeni, koja se dodjeljuje najuspješnijim Afroamerikancima na području filma, glazbe, filma, televizije i književnosti.

  • +9
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slavna glumica, koja ima dvoje djece, Nahlu (9) i Macea (3), svoje je obožavatelje nedavno počastila slikom u bikiniju koju je objavila na društvenim mrežama pokazavši da je još uvijek u top formi, između ostalog, zahvaljujući vježbanju joge uz budno oko instruktorice Oge Egbuonu.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on