ZAHVALAN KLASIK

Ovo je najkorisniji modni komad koji možete kupiti ovog ljeta, a nosit ćete ga cijele godine

20.05.2021 u 13:58

Bionic
Reading

Termin bazni odjevni komad nije uvijek najjasniji ili najobjektivniji. Ono što predstavlja nužni modni komad za jednu osobu, drugoj može predstavljati luksuz. Ipak, velik broj ljudi složit će se s činjenicom da majice bez rukava predstavljaju ključni komad cijele godine, a posebice u ljetnim mjesecima

Bez obzira poželjeli ih odjenuti uz odijelo, traperice ili ispod prozirne košulje, majice bez rukava jedan su od odjevnih predmeta koji ćete učestalo nositi, ako ne i uvijek.

  • +13
Jednostavni topići Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bijelim modelom majice bez rukava danas je gotovo nemoguće pogriješiti, no ove sezone na policama brojnih trgovina ističu se njihove posebne inačice od tkanina koje im daruju teksturu, a pritom ih krase efektne boje te uzorci. Verzije majica bez rukava s efektom nabora puno su elegantnije od onih tipičnih te se s jednakom lakoćom prilagođavaju različitim odjevnim komadima.

Bijele, bež i crne verzije majica bez rukava danas su najpopularnije, što nimalo ne čudi s obzirom na to da modni svijet posljednjih mjeseci itekako preferira minimalističku estetiku, no ako poželite napraviti odmak, nećete pogriješiti odabirom inačica u nježnim pastelnim bojama ili ukrašenim zanimljivim uzorkom, jer poput klasičnih verzija, nove inačice majica bez rukava nesumnjivo će se pokazati modnim saveznikom u ormaru.