TJEDNI HOROSKOP

Ovnovima će libido biti vrlo jak, Lavovi će djelovati na prisutne kao magnet, a Strijelcima započinje jedno od najsretnijih ljubavnih razdoblja u tekućoj godini

22.03.2021 u 06:39

Bionic
Reading

Libido Ovnova bit će vrlo jak, kao i energija s kojom će se baciti na osvajanja. Proljeće će omamiti Bikove i učiniti ih smanjeno realnima. Snažan eros kojim će zračiti Lavovi djelovat će na prisutne kao magnet. Ljubavne akcije Vaga bit će eksplozivne i nepredvidljive, no izgledni su i poslovni sukobi te raskidi partnerstava koja nisu ispunila očekivanja. Škorpionima će neki odnosi izmaknuti kontroli, a Strijelcima započinje jedno od najsretnijih ljubavnih razdoblja u tekućoj godini. Jarcima će nova poslovna ponuda stići u pravi trenutak dok će kod Riba poslovne okolnosti biti nepredvidive i u stalnoj mijeni

Ovnovima će vladavina njihovog znaka uliti želju za uzbuđenjem i zabavom. Libido će im biti vrlo jak, kao i energija s kojom će se baciti na osvajanja. Povećani su izgledi za sklapanje romantičnih odnosa koji bi trebali potrajati bar do ljeta, a onda - ništa neće biti isključeno. Diplomatičnost i takt neće biti njihove jake strane. Povremeno će sami sebe hvaliti, što nekima neće biti simpatično.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: Profimedia / Autor: Romain GAILLARD/POOL / Sipa Press / Profimedia

Proljeće će omamiti Bikove i učiniti smanjeno realnim. Ako su solo, potreba za pripadanjem i strah od samoće navest će ih na brzopletost u prisnim odnosima. Ili će otjerati nekog nestrpljivim 'proganjanjem' ili se upustiti u vezu s nekim neprikladnim. Uspjeh će zahtijevati prilagodbu timskom radu i suzdržavanje od isticanja. Neumjerenost u jelu i piću bit će im najveći neprijatelj zdravlja.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +24
Andie MacDowell je Bik, rođena je 21. travnja 1958. Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Blizanci će u ljubavi biti zaigrani, nepredvidljivi i skloni sitnim provokacijama, ali ipak simpatični. Žudjet će za bogatstvom sadržaja i brzom izmjenom iskustava. Povremeno će glumiti da žele dominirati u odnosu, ali to će biti samo trik da bi potaknuli partnera na reakciju. Mogli bi se služiti humorom u pogrešnim situacijama, pa im se savjetuje ozbiljnost i odgovornost.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jill Biden je Ovan, rođena je 3. lipnja 1951. Izvor: Profimedia / Autor: Manuel Balce Ceneta / AFP / Profimedia

Duševno blagostanje Rakova ovisit će o zadovoljenju potrebe za pažnjom i nježnostima, no do toga neće lako dolaziti. Netko će prema njima biti neobazriv, ali ne iz loše namjere, nego zbog opterećenosti obavezama. Oscilirat će između radnog zanosa i malodušnosti. Višekratno će započeti neki posao ili akciju, primjerice traženja izvora prihoda, i nedugo potom odustajati zbog manjka dobrih prilika. Riskantne kupoprodajne transakcije neće im donijeti dobit.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

U ovom tjednu rodit će se mnoge veze s Lavovima u glavnoj ulozi. Iskrenost, spontanost i otvoreno izražavanje naklonosti bit će njihova moćna oružja. Snažan eros kojim će zračiti djelovat će na prisutne kao magnet. Nakon dužeg vremena osjećat će se kao nemilosrdan borac i rođen pobjednik. Vladavina prijateljskog Ovna daruje im hrabrost, upornost i volju za preuzimanje rizika. Njihov polet nekog će zadiviti i navesti ga da im otvori važna vrata profesionalnog uspjeha.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Čežnja Djevica za neovisnošću i osobnom slobodom ometat će funkcioniranje postojećih veza i rađanje novih. U poslovnim okvirima savjetuje im se puno samokontrole i oprez. Trebale bi izbjegavati rizične aktivnosti poput većih troškova i promjene posla.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +16
Princ Harry je Djevica, rođen je 15. rujna 1984. Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Ljubavne akcije Vaga bit će eksplozivne i nepredvidljive. Parovi će se sastajati, rastajati pa opet spajati. Neki odnosi koji nisu mnogo obećavali razvit će se u čvrste i kvalitetne veze, ali su mogući i scenariji s obrnutim redoslijedom. Izgledni su poslovni sukobi i raskidi partnerstava koja nisu ispunila očekivanja. U zaštiti svojih interesa trebali biste upregnuti sav svoj dar za diplomaciju.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Kim Kardashian je horoskopska Vaga, rođena je 21. listopada 1980. Izvor: Profimedia / Autor: EMG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Škorpionima će neki odnosi izmaknuti kontroli, iako posljedice većinom neće biti ozbiljne ni dugotrajne. Ako prilikom udvaranja naiđu na odbijanje, povlačit će nerazumne poteze koji će i iznenaditi i njih same. Bolje će se snalaziti u virtualnim vezama jer će biti manje nabijene emocijama. Savjetuje im se da u svakoj situaciji uključe misaone procese prije nego što progovore ili djeluju. Budu li se pouzdavali u spontanost, pravit će brojne pogreške.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +26
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Strijelcima počinje jedno od najsretnijih ljubavnih razdoblja u tekućoj godini. Pred samcima je rođenje nove veze ili poznanstvo koje će im uliti veliku i realnu nadu. Strijelci koji su već zaljubljeni pronaći će dodatni smisao u odnosu s voljenim i posvetiti se kovanju planova. Bit ćete gonjeni potrebom za kreativnim izražavanjem i odmakom od tradicionalnih načina poslovanja. Nedostatak strpljenja i spremnosti na dogovor mogao bi vam osujetiti planove.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Katie Holmes rođena je u znaku Strijelca 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za Jarce je idealna stabilna veza bez mnogo previranja i neizvjesnosti, a s dosta manevarskog prostora. No u njihovom će se vidokrugu pojaviti netko sasvim različit od profila prikladnog partnera. Ako su u stisci s novcem, nova poslovna ponuda stići će u pravi trenutak. Iako će novi angažman zahtijevati mnogo vremena i energije, bit će visoko motivirani pod uvjetom da im ugovor jamči pristojan dohodak.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +69
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Vodenjaci će biti vrlo zanimljivi, nekima zbog vanjštine, drugima zbog duhovitosti i rječitosti. Ako su siti samoće, ovog bi tjedna mogli započeti vezu koja će im ispuniti većinu očekivanja ili upoznati pojedinca prema kojemu će smjesta osjetiti naklonost. Kvalitetno će surađivati s većinom u radnoj okolini. Izoštrena intuicija pomoći će im u donošenju ispravnih i dalekovidnih odluka.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Timm/face to face / Face to Face / Profimedia

Pozamašan obim raznolikih obaveza spriječit će Ribe da se posvete ljubavi onoliko koliko bi htjele. Poslovne okolnosti bit će nepredvidive i u stalnoj mijeni. Mars u Blizancima ukazuje na iznenadne preokrete, ali i na ostvarenje uspjeha uz povećan trud i neustrašivost.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Snap Stills / Shutterstock Editorial / Profimedia