VENERA JE U OVNU

Ovnovi, Lavovi, Strijelci, Blizanci i Vodenjaci imaju najbolje izglede za uspješno zavođenje

21.03.2018 u 06:58

Bionic
Reading

Venera, planet ljubavi, ljepote i estetike, bit će u Ovnu do 31. ožujka. Venera u ovom vatrenom znaku ubrizgava spontanost i naglost cijelom zodijaku. Ta će tendencija biti najizraženija između 20. i 31. ožujka, kad Ovan bude pun planeta

Svi će manje taktizirati i okolišati, a više nastojati najkraćim putem doći do cilja. Mnogi će od vas otkriti da najkraći put nije uvijek najlakši i da je ponekad potpuno neprohodan. Naknadno ćete se čuditi vlastitoj odvažnosti i malim ludostima koje ste činili u ovim tjednima.

Dobra je strana Venere u Ovnu brzina u dolaženju do odgovora. Iako će taj odgovor katkad biti bolan, usvojite ga i krenite dalje u potragu za nekim tko je bliže vašoj ljubavnoj frekvenciji.

Ako ste u dužoj vezi koja je upala u kolotečinu, tražit ćete dodatnu dozu uzbuđenja - na erotskom planu, ali i općenito u životu. Predlažemo da prvo potražite uzbuđenje kod partnera. Postupite li tako, ne budite nestrpljivi, nego mu dajte vremena da se razbudi i zagrije.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povlašteni vatreni znakovi

Ovo je razdoblje povoljno za umjetnike i kreativce. Bit ćete ponukani unijeti promjene u stil, a možda se i okušati u novoj disciplini. Štogod stvarali u ovim tjednima, utisnut ćete mu snažan osobni pečat, zanemarujući tuđe utjecaje i očekivanja javnosti.

Pod utjecajem ovnovske Venere, potpomognute Merkurom i uskoro Suncem u istom znaku, Ovnovi, Lavovi, Strijelci, Blizanci i Vodenjaci imaju najbolje izglede za uspješno zavođenje, produbljivanje veze, sklapanje zaruka ili braka.

Nasuprot njima, Rakovi, Jarci i Vage postizat će skromne rezultate unatoč velikom utrošku energije. Budući da im ni Merkur nije sklon, neće nalaziti prave riječi i geste za otvaranje tuđih srdaca.

Ostavljat će dojam nespretnih napasnika, no u većini slučajeva njihove pogreške neće biti kobne pa će dobiti priliku za popravak počevši od 1. travnja.