TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi i Bikovi zavodit će iz puke zabave, Vodenjaci će biti pojačano buntovni, a Vage će živjeti kao u tv seriji

19.10.2020 u 06:28

Bionic
Reading

Bikovi će se upuštati u igru zavođenja više iz zabave nego želje za ozbiljnijim odnosom, a i samci Ovnovi dobro će se zabavljati koketirajući. Vodenjaci će biti pojačano buntovni, ali bi u srazu s autoritetima pretrpjeli štetu. Vage će živjeti kao u tv seriji, a scenarij će uključivati uzbudljive zaplete i rasplete, buđenje novih i gašenje starih strasti

Ovnovi, i vi i partner tvrdoglavo ćete tjerati po svom i teško nalaziti zajednički jezik. Pazite da ne odate tajnu koju vam je netko povjerio - bili biste brzo razotkriveni. Kolega će upozoriti na nedostatke vaših zamisli. Iako će vam teško pasti, poslušajte njegove primjedbe. Kupoprodaja nekretnina otegnut će se unedogled. Lako ćete gubiti kontrolu i naginjati bijesnim ispadima.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Kourtney Kardashian je horoskopski Ovan, rođena je 18. travnja 1979. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Zavodljivi Bikovi će se ponašati nesputano čak i ako su u vezi, no to će im donijeti sankcije jer neće moći ništa sakriti od partnera. Bit ćete prilično raspoloženi za druženje, no vaša će standardna ekipa biti uglavnom nedostupna. Poslovni pregovori u pravilu će završavati u vašu korist. Znat ćete spretno 'obraditi' sugovornika.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će zaključiti da je vrijeme za okončanje napukle veze. Na to će vas potaknuti potrošeno strpljenje u dosadašnjem odnosu ili rađanje nove simpatije. Ako mislite ozbiljno, raščistite račune sa starom ljubavi i međusobno si vratite posuđene stvari. Iako vam se nalog nadređenog neće svidjeti, sa smiješkom učinite što od vas traži jer mu niste u milosti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zbog nedavnih loših iskustava Rakovi će biti suzdržani prema novom udvaraču iako će u dubini duše uživati u njegovoj pažnji. Ovaj put vaša je bojazan neutemeljena. Što više budete slušali savjete iskusnijih i stručnijih kolega, to će vaši rezultati biti bolji. Netko blizak upozorit će vas na dobru priliku za kupoprodaju ili vam pomoći u rješavanju imovinsko-pravnog pitanja.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će se morati potruditi uvjeriti voljenog kako je odnos s osobom s kojom rade strogo profesionalan. Ako još možete utjecati na situaciju, pobrinite se da njegove sumnje ostanu neutemeljene. Metodom slučajnog odabira naći ćete se pod povećalom nadređenog. Želite li se pokazati u dobrom svjetlu, udvostručite napore. Ne potežite pitanje visine dohotka do daljnjega.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Charlotte McKinney je horoskopski Lav, rođena je 6. kolovoza 1993. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Prisni odnosi Djevica kreću u željenom smjeru. Ako je između vas i voljenog bilo napetosti, ona će nestati i ustupiti mjesto razumijevanju. Nova znanja koja steknete na poslovnom tečaju ili iz stručne literature bit će vam od velike koristi u karijeri. Izgledan je pristojno plaćen posao vezan uz medije, prevođenje, programiranje ili održavanje web stranica.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Kraljica Letizia je u horoskopu Djevica, rođena je 15. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ljubavnoj zbrci Vage se neće snalaziti najbolje pa će posezati za uslugama astrologa i vidovnjaka. To je sjajna ideja pod uvjetom da ste sposobni podnijeti moguće nepovoljne komentare i prognoze. Obavit ćete važan razgovor i posvetiti se zahtjevnom projektu. Poslije mnogo početnih peripetija s njim, dugoročno ćete profitirati.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni će se nerijetko verbalno natezati s boljom polovicom, ali će se dobro slagati u intimnim trenucima. Slobodnima će u život ući nova ljubav, no neće odmah biti obostrana. Ulazite u razdoblje povoljno za ugovaranje isplativih poslova. Dobro ćete iskoristiti stare profesionalne kontakte i u pravi trenutak napraviti korake prema pokretanju jednog projekta.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Simpatija koja se Strijelcima rodila na radnom mjestu razvijat će se prema izlasku i prvom poljupcu, ali će i potaknuti nečiju ljubomoru i zlobu. Budite lukavi i držite svoj odnos u tajnosti iako nije suprotan propisima i moralu. Bližnji će početi previše zabadati nos u vaš privatni život i dijeliti netražene savjete. U želji da dobijete prikladnu naknadu za svoj rad, bit ćete spremni ući u sukob s nadređenima.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci samci će susresti osobu koja će im uljepšati jesenje dane. Makar se vaš odnos bude isprva odvijao samo virtualno, dobro ćete se upoznati i steći povjerenje jedno u drugo. Bit ćete onaj stari dobri radoholičar i posvetiti većinu vremena obavezama. Obavljat ćete ih temeljito te provjeravati točnost i kvalitetu. Budući da je Merkur retrogradan, ne smijete prepustiti ništa slučaju.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Kate Moss je horoskopski Jarac, rođena je 16. siječnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zbog čestih nesporazuma Vodenjacima će se činiti da oni i partner žive na različitim i udaljenim planetima. Dojam će biti obostran, a vi ćete biti sukrivac za takvo stanje. Privatnim poduzetnicima poslovi će stagnirati, što će ih tjerati na promjenu planova. Loš i nemiran san narušit će vašu dnevnu formu. Prije počinka opuštajte se uz laganu glazbu.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Amanda Holden je horoskopski Vodenjak, rođena je 16. veljače 1971. Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ribe, vi ili partner postavljat ćete teško ispunjive zahtjeve pred onog drugog. Takva je taktika iracionalna i ne može donijeti nikakva dobra. Predložite pregovore i kompromis oko spornih pitanja. Radit ćete precizno i sporo ili brzo s pogreškama. Nadređeni će zahtijevati da se popravite u onom u čemu zaostajete. Navala obaveza i neizvjesnosti nagrist će vam imunitet.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.