TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi i Bikovi bit će zahtjevni i posesivni, Blizanci i Lavovi šarmirat će sve oko sebe dok će Jarčevi započinjati svađe bez razloga

26.10.2020 u 06:27

Bionic
Reading

Ovnovi i Bikovi bit će zahtjevni i posesivni prema partneru i neće im biti lako udovoljiti. Privlačni i šarmantni Blizanci s lakoćom će osvajati pažnju suprotnog spola. Rakovi će biti svadljivi, posebno s rodbinom, a na površinu će isplivati problemi vezani za imovinu ili financije. Lavovi će više izlaziti i susretati se s prijateljima i rođacima, a njihova ljepota, šarm i smisao za humor pokazat će se kao dobitna kombinacija za zavođenje, dok će na poslu davati svoj maksimum. Škorpioni će se morati posvetiti neodgodivim zadacima, što će im zbog manjka pažnje i koncentracije teško pasti. Strijelcima će brzo razmišljanje i dobro snalaženje u nepoznatim situacijama podići ugled u radnoj sredini. Jarčevi će započinjati svađe bez razloga i takvim ponašanjem ugroziti odnose s ljudima koji su im bitni. Pred Ribama je pogodno vrijeme za štednju i dugoročna ulaganja

Ovnovi će prema partneru biti zahtjevni i posesivni, što on neće tolerirati. Na pomolu je kriza kojoj se neće nazirati kraj pa se savjetuje da izbjegavaju donošenje odluka koje bi mogli požaliti. Nepovoljno položen Merkur poziva na oprez prilikom započinjanja novih poslova i suradnji. Trebali biste odgoditi sklapanje novih ugovora, kao i veće kupoprodajne akcije. Sitan previd mogao bi vam zadati neugodnosti ili prouzrokovati materijalnu štetu.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Kourtney Kardashian je horoskopski Ovan, rođena je 18. travnja 1979. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bikovi će biti previše zahtjevni prema partneru. Neće im biti lako udovoljiti jer će im smetati svaka sitnica. Ako su nedavno započeli vezu, nedostatak vremena za susrete i druženje mogao bi presuditi njihovom odnosu i prije no što se stigao razviti u nešto ozbiljnije od flerta. Nije vrijeme za odgađanje poslova. Gomilanjem obaveza samo će si priskrbiti nepotrebne probleme i ugroziti reputaciju. Ovo je razdoblje pogodno za privođenje kraju započetih projekata, ali ne i za pokretanje novih poslova.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Privlačni i šarmantni Blizanci s lakoćom će osvajati pažnju suprotnog spola. Flert i koketiranje bit će im omiljena zanimacija, no neće pokazivati previše volje za započinjanje ozbiljne veze. Vezani će pronaći način da razbiju monotoniju u koju je zapao njihov odnos. Puni inspiracije i mašte, isticat ćete se zanimljivim idejama i originalnim rješenjima. Nećete dozvoliti da vam išta pokvari raspoloženje.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Odnosi Rakova s rodbinom bit će na rubu svađe. Na površinu će isplivati problemi iz prošlosti koje više neće moći ignorirati, a vezani su za imovinu ili financije. Parovima se savjetuje da pokušaju probuditi romantiku u vezi ukusnom večerom i senzualnom masažom. Savjetuje se oprez prilikom potpisivanja ugovora i dokumenata, kao i ulaska u kreditno zaduživanje.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će više izlaziti i susretati se s prijateljima i rođacima, a oni će se uvelike oslanjati na njihove savjete. Samci ne bi smjeli oklijevati prići onome tko im se sviđa. Njihova ljepota, šarm i smisao za humor pokazat će se kao dobitna kombinacija za zavođenje. Velike ambicije i želja za dokazivanjem motivirat će Lavove da na poslu daju svoj maksimum. Njihovo će zalaganje oduševiti poslodavce koji će ih početi promatrati u novom svjetlu. Mogući su nesporazumi u poslovnoj komunikaciji, kao i kršenje dogovora i obećanja.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Težnja za emotivnom ili materijalnom sigurnošću potaknut će Djevice da počnu ozbiljnije razmišljati o zajedničkom životu s partnerom ili o stupanju u brak. Samci bi mogli upoznati ozbiljnu i zrelu osobu koja će postati važan dio njihovog života. Povećani troškovi u kućanstvu potaknut će ih da se raspitaju o dodatnim načinima zarade. Trebali bi uzeti u obzir sve opcije koje im se ukažu, pa čak i ako su posrijedi poslovi koji nisu usko vezani za struku jer bi se mogli pokazati kao profitabilni.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Kraljica Letizia u horoskopu je Djevica, rođena je 15. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: APM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vage će Venera koja trenutačno boravi u njihovom znaku proljepšati i donijeti im nove ljubavne prilike. Samci će primijetiti da se suprotni spol češće okreće za njima, što će im ojačati samopouzdanje i potaknuti da budu odvažniji u zavođenju. Unatoč zaboravnosti i rastresenosti, uspijevat će realizirati ciljeve i dovršiti radne obaveze. Pritom će im od velike pomoći biti podrška bliskih suradnika koji će im nesebično stajati na raspolaganju. Savjetuje im se promišljenije upravljanje novcem.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: EPA / Autor: VALDRIN XHEMAJ

Na ljubavnom polju Škorpioni će doživjeti iznenađenja. Neočekivani poziv bivše ljubavi ispunit će ih nadom u pomirenje. Mudriji i zreliji, bit će odlučni u namjeri da ovog puta ne ponavljaju iste pogreške. Morat će se posvetiti neodgodivim zadacima, što će im zbog manjka pažnje i koncentracije teško pasti. Prilikom donošenja odluka bilo bi dobro poslušati intuiciju.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Matthew McConaughey je Škorpion, rođen je 4. studenog 1969. Izvor: Profimedia / Autor: PARAMOUNT PICTURES - MASI, FRANK - Album / Album / Profimedia

Želja za druženjem navest će Strijelce da se češće susreću s prijateljima, no mnogi od njih neće imati vremena ili mogućnosti za druženja. Zbog toga će slobodno vrijeme često provoditi razgovarajući s njima na mobitel. Samce očekuje neobičan i zanimljiv susret. Brzo razmišljanje i dobro snalaženje u nepoznatim situacijama podići će im ugled u radnoj sredini. Svi će stalno tražiti savjete i cijeniti njihovo mišljenje, što će im laskati. Moguća je odgoda važnog sastanka ili prezentacije.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarčevi su napeti, razdražljivi i uvjereni da im svi žele napakostiti. Započinjat će svađe bez razloga i takvim ponašanjem ugroziti odnose s ljudima koji su im bitni. Imat će velika očekivanja, no neće se sve odvijati po planu. Nećete moći računati na podršku nadređenih koji će biti u nekim svojim problemima. Netko na koga ste računali mogao bi se u zadnji čas predomisliti i povući se iz zajedničkog projekta.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vodenjaci će u voljenom imati i prijatelja i ljubavnika, a njegovi savjeti i potpora poticat će ih da budu odvažniji i bore se za stvari do kojih im je stalo. Usamljeni će se početi dopisivati s nekim koga će upoznati preko interneta. Sad bi trebali preuzeti stvari u svoje ruke i dokazati nadređenima da mogu ozbiljnije računati na njih. Porast koncentracije olakšat će im učenje i omogućiti da budu uspješni u polaganju ispita.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Amanda Holden je horoskopski Vodenjak, rođena je 16. veljače 1971. Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ribe će privući netko zagonetan i tajanstven s kime neće znati na čemu su. To će ih istovremeno privlačiti i dovoditi do ludila, no ne treba pokušavati na silu ubrzati razvoj odnosa. Suočit će se s preprekama koje će im poremetiti planove i navesti da ih odgode. Umjesto da gube živce, trebali bi pokušati riješiti nastale probleme smirenim i diplomatičnim pristupom. Pogodno je vrijeme za štednju i dugoročna ulaganja. Poslovne i financijske brige nepovoljno će utjecati na psihofizičko stanje, uzrokujući nesanicu i razdražljivost.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +18
Cindy Crawford je Riba, rođena je 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: IFA Film / United Archives / Profimedia