MODNI KLASIK

Ovih nekoliko genijalnih ideja za stajlinge s bijelom košuljom morate isprobati

24.05.2023 u 16:41

Bionic
Reading

Bijela košulja je modni klasik koji nikad neće biti out i uz malu crnu haljinu, kaput svevremenskog dizajna u nekoj neutralnoj boji ili savršene traperice komad je koji paše uz sve što imate u garderobi

Nema sumnje da je bijela košulja ležerno ugurana u traperice, u kombinaciji sa štiklama i npr. crnim sakoom, kombinacija kojom jednostavno ne možete pogriješiti.

Ovaj bezvremenski odjevni predmet pravi je stilski evergrin koji zaslužuje važno mjesto u ormaru svake zaljubljenice u modu.

  • +3
Bijele košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Obožavaju ih i Victoria Beckham i Meghan Markle, a svestrana bijela košulja spasit će vas u mnogim situacijama, pa čak i svečanima (sjetite se npr. Sharon Stone na crvenom tepihu).

  • +3
Olivia Palermo voli nositi bijele košulje Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ukoliko je i vama već pomalo dosta uobičajenih modnih kombinacija poput npr. bijele košulje s hlačama 'cigareta' kroja ili u gothic stilu s crnim džemperom ili sweatshirtom a la Wednesday Addams, koju glumi sve popularnija Jenna Ortega, vrijeme je da isprobate još nekoliko cool ideja.

Evo kako možete stilizirati klasičnu bijelu košulju:

Bijela košulja ispod kaputa

Influencerica Olivia Palermo voli nositi košulju kao laganu jaknu ispod kaputa i to izgleda zbilja sjajno.

Bijela košulja kao haljina

Klasična bijela oversized košulja savršena je kao mini haljina i izgleda sjajno s hulahupkama zimi, ali i tijekom ljeta kao kaftan preko bikinija.

Bijela košulja prebačena preko ramena

Vezati pulover dijagonalno preko ramena je ultra chic! Uostalom, džemper preko ramena donosi dašak luksuza, no odlično funkcionira i s klasičnom košuljom.

Bijela košulja preko dolčevite

Ne brinite, ovakva kombinacija, ako se dobro osmisli, miljama je daleko od geek varijanti kakve su znali nositi dečki iz 'Teorije velikog praska'.

Bijela košulja zavezana u čvor

Ovakav način nošenja bijele košulje totalno je chic i odlično izgleda u brojnim ljetnim kombinacijama.

Bijela košulja kao lagana ljetna jakna

Štiti od opeklina, a opet je super prozračna: bijela oversized košulja idealna je ljetna jakna. Kombinirajte je s T-shirtom, jeans kratkim hlačicama i natikačama - ovo je stajling koji jamči mnoge poglede.