nosi je i sofia richie

Ovo je možda najljepša haljina za proljeće: Zanimljivom printu teško je odoljeti

02.05.2023 u 12:53

Rixo haljina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Dolaskom toplih dana lijepe haljine su traženije no ikada, a modeli koji spajaju udobnost, lakoću nosivosti i chic eleganciju posebno su na cijeni. Jedna od takvih je haljina s potpisom modne kuće Rixo koja je za oko zapela i Sofiji Richie

Nedavno održano vjenčanje Sofije Richie i Elliota Graingea privuklo je očekivano veliku pažnju. Pjevačka legenda, Lionel Richie ispratio je do oltara svoju kći, manekenku u luksuznom francuskom hotelu du Cap-Eden-Roc. Njihovo trodnevno svadbeno slavlje na Azurnoj obali u super luksuznom hotelu, okupilo je mnoga poznata lica iz svijeta filma, mode i glazbe. A mladenka je blistala u tri prekrasne kreacije nastale u kultnoj modnoj kući Chanel.

Manekenka Sofia Richie više je puta i više nego jasno pokazala kako itekako ima izvježbano oko za pronalazak sjajnih modnih komada. Osim vjenčanim stajlinzima, Sofia privlači pažnju i dnevnim outfitima, a haljina modne kuće Rixo koju je nedavno nosila vrući je hit na modnoj listi trendseterica i zaljubljenica u modu.

Haljine brenda Rixo inače su vrlo cijenjene i tražene jer predstavljaju sjajan spoj udobnosti i chic elegancije, lako nosive u brojnim prilikama. Uslijed velike potražnje i zahtjeva kupaca Rixo je u svoju ponudu ponovno uvrstio Meg haljinu čiji je dizajn inspiriran tridesetima. Legendarni kombinirani print točkica i leoparda predstavlja pravu Rixo klasiku kojoj zaljubljenice u modu ne mogu odoljeti. Ovaj model nosiv je tijekom čitavog proljeća, uz mokasinke i moderan sako, ali u ljetne dane uz vječne, ravne sandale s remenčićima. Baš poput Sofie koja je svoj primjerak uparila sa sandalama s tankim remenčićima i vrlo trendi, mekom torbom nošenom ispod ruke.

Haljina nadahnuta tridesetima prodaje se po cijeni od 300 eura, a ističe se okruglim izrezom koji djeluje vrlo elegantno, umjereno volumioznim rukavima koji joj daju dozu ekstravagancije te lepršavoj midi suknji koja je zadužena za razigrani izgled. Poseban detalj čini spoj dva printa, u ovom slučaju točkica i leoparda koji vizualno djeluje kao spoj dva odjevna komada.

Inače, priča londonskog brenda Rixo počinje 2015., kada su prijatelji i tada studenti Henrietta Rix & Orlagh McCloskey odlučili pokrenuti vlastiti modni brend. Omiljeni londonski brend u nekoliko godina se popeo na sam vrh modne scene i danas uspješno konkurira vodećim dizajnerskim brendovima, a njihove haljine s pravom slove za najpoželjnije među trendsetericama.

  • +4
Vjenčanica Sofie Richie Izvor: Profimedia / Autor: POTHON-Mavila / The Photo One / Profimedia