U CRNOJ ČIPKI

Elegantna kreacija unuke Grace Kelly neprolazni je klasik koji uvijek izgleda sjajno

02.05.2023 u 14:49

  • +3

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Charlotte Casiraghi već je neko vrijeme na meti zaljubljenica u modu zahvaljujući svojim glamuroznim izdanjima u kojima ostavlja bez daha

Kći princeze Caroline i unuka modne ikone Grace Kelly naslijedila je i ljepotu i stil od majke i bake pa je mnogi s razlogom smatraju jednom od najbolje odjevenih dama među aristokratkinjama.

Zgodna brineta svojom je očaravajućom kreacijom na Met Gali izazvala samo bezbrojne pozitivne komentare.

I dok je pripadnice aristokracije ili članice kraljevskih obitelji nemoguće vidjeti na ovom prestižnom modnom događanju, to nije slučaj s Charlotte, jer je godinama povezana s kućom Chanel.

Lijepa kći monegaške princeze Caroline nekoliko je puta nazočila Met Gali, a ovoga je puta došla podržati svečanost koja odaje počast jednom od Chanelovih najvećih dizajnera, Karlu Lagerfeldu.

Charlotte, koja je Chanelova ambasadorica od 2021., desetljećima nosi kreacije tog brenda pa nije željela propustiti događaj posvećen legendarnom kreativnom direktoru francuske modne kuće od 1983. pa do smrti 19. veljače 2019.

I dok su se ove godine slavne uzvanice nadmetale što luđim kombinacijama, Charlotte je ostala vjerna svom profinjenom ženstvenom stilu.

Za ovu je prigodu odabrala fantastičan crni stajling - poluprozirnu čipkastu haljinu ispod koje su se nazirale uske hlače. Ova kreacija ima prepoznatljive Chanelove mašne, a tu je i tzv. izrez Bardot, koji nikad neće izaći iz mode jer je efektan, chic i zavodljiv. Kreacija je izrađena od najfinije crne čipke koja će svakoj kreaciji dati posebnost i dozu zavodljivosti.

U ČAST KAISERU KARLU

Pogledajte sve haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju

Lijepa brineta nosila je i sandale s platformom, također u crnoj boji, kao i prošivenu Chanelovu torbicu. Prirodnu ljepotu istaknula je s vrlo malo make upa, dok je kosu podignula u mladenačku punđu.

Maksi duljina i lađa izrez i ovoga su se puta pokazali odličnim rješenjem za zgodnu kćer princeze Caroline koja je pozirala na Met Gali u društvu redateljice Sofije Coppole te glumica Kristen Stewart i Marion Cotillard.