PRILIKA DA IH UGRABITE

Ovi komadi s potpisom H&M-a nestaju s polica brzinom svjetlosti, a uskoro ćemo ih viđati na svim trendsetericama

26.11.2020 u 11:06

Bionic
Reading

Sigurni smo da ovih dana temeljito proučavate omiljene trgovine u potrazi za nekoliko modnih noviteta kojima planirate upotpuniti svoj ormar, no strpljivo čekate popuste povodom Black Fridaya. Stoga nije naodmet da vas obavijestimo da su sniženja na stranici H&M-a već počela, a mi smo za vas izdvojili nekoliko neodoljivih komada koji nestaju s polica brzinom svjetlosti

Svima omiljeni H&M ove je sezone imao zahtjevan zadatak. S obzirom na nedostatak božićnih zabava, švedski high street div trebao je potpuno promijeniti koncept i posvetiti se dizajniranju udobnih i ležernih komada odjeće namijenjenih većinom za boravak kod kuće i eventualne šetnje.

Stoga nimalo ne iznenađuje to što je blagdanska kolekcija, u moru pletiva i trenerki, stigla kasnije no inače. I dalje ćete na njihovoj stranici pronaći svečanije haljine i topiće rezervirane za dobar provod ukoliko se odlučite predati novogodišnjoj euforiji u svoja četiri zida, unatoč brojnim zabranama.

No većina ovih dana ipak bira pletene veste i trenirke koje se lako transformiraju iz kućnog u street style outfit, ovisno o drugim odjevnim komadima i modnim dodacima. Trendseterice su ovu vještinu 'ispraksirale' do savršenstva pa svoje trenirke nerijetko usklađuju s elegantnim kaputima ili sakoima te gležnjačama na petu.

Bez obzira jeste li u potrazi za udobnim komadima za po kući ili nešto svečanijom odjećom za nadolazeću blagdansku sezonu, pa makar proveli blagdane s nekolicinom najbližih ljudi, vrijeme je da vas obavijestimo da je na stranici H&M-a počelo sniženje povodom Black Fridaya.

Apsolutno cijela ponuda snižena je za 20 posto, a mi smo izdvojili nekoliko komada iz aktualne kolekcije jesen/zima 2020. jer su izazvali ogromno zanimanje trendseterica.

  • +8
Komadi s potpisom H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije