MODNI FAVORITI

Svi čekaju sniženja: Ove Zarine haljine mogle bi se rasprodati dok kažete 'keks'

25.11.2020 u 09:55

Bionic
Reading

Pandemija nam je možda uništila planove za novogodišnji izlazak i božićne zabave, no ne može nam uništiti blagdanski duh. Nadamo se da ove blagdane nećete provesti u pidžami, već da ćete se ipak malo dotjerati, navući osmijeh na lice i uskočiti u haljinu u kojoj ćete s bližnjima proslaviti najljepše dane u godini. Ako smo vas uspjeli potaknuti da razmislite o kupnji haljine za nadolazeće blagdane, predlažemo da to bude jedna od ovih Zarinih haljina koje smo izdvojili za vas

Ako volite Božić, a vjerujemo da ga malo tko među vama koji ovo čitate ne voli, onda se sigurno veselite trenutku u kojem ćete s obitelji uživati u božićnoj trpezi i čašici razgovora ili možda odlasku na piće s prijateljima, a sve to bit će popraćeno fotografiranjem kako biste stvorili uspomene kojih ćete se uvijek rado sjećati.

Istina je da će se ovogodišnji blagdani zbog aktualne pandemije razlikovati od svih dosadašnjih, no to ne znači da u malom krugu ljudi i sigurnom okruženju ne možete proslaviti ulazak u novu godinu ili nazdraviti poslovnim uspjesima s nekolicinom kolega.

Za to vam je potrebna jedna dobra haljina u kojoj ćete na trenutak zaboraviti na sve crno što vam je donijela 2020. i okrenuti se budućnosti i lijepim planovima koje ste si zacrtali.

Ne pada nam na pamet bolje mjesto gdje biste mogli potražiti idealnu haljinu za nadolazeće blagdane od Zare. Na policama Zare pronaći ćete preko 800 modela haljina koji variraju od jednostavnih, svakodnevnih modela do svečanih modela s dozom seksepila.

Ipak, svi čekaju Black Friday i nadolazeća sniženja da upikiraju haljinu koju već duže vrijeme drže na oku, a mi smo izdvojili nekoliko modela koji će se prema predviđanjima modnih stručnjaka u narednim danima rasprodati u trenu.

  • +6
11 Zarinih haljina koje će se na sniženjima rasprodati u trenu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije