s novim dečkom

Ove New Balance tenisice postale su veliki hit nakon što se u njima pojavila Taylor Swift

27.09.2023 u 10:01

Taylor Swift na NFL utakmici

Izvor: Profimedia / Autor: David Eulitt / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Jedna od najslavnijih pop zvijezda današnjice donijela je veliku slavu New Balance 550 tenisicama nakon što je u njima snimljena s novim dečkom

Više nije tajna da veza između Taylor Swift i zvijezde američkog nogometa Travisa Kelcea postaje ozbiljna, a to je samo potvrdilo njeno strastveno navijanje na utakmici u pratnji igračeve majke.

No, osim što je javnost zaintrigiralo njeno pojavljivanje na tribinama te zajedničko napuštanje stadiona, veliku pozornost privukla je Taylorina odjevna kombinacija u spoju bijele i crvene boje.

I dok je većina outfita bila stilizirana od komada Kansas City Chiefsa, jedna od najslavnijih zvijezda današnjice privukla je pozornost odabirom elegantnih New Balance tenisica. Model koji je birala je New Balance 550 u kombinaciji bijele podloge s crvenim logom i dekoracijama, a dostupan je za 105 eura.

Osim što je pokorila glazbeni svijet 'Eras' turnejom i postala jedna od najuspješnijih pjevačica u povijesti, Taylor Swift pretvorila se i u pravu trendsetericu te je sve što odjene momentalni hit među modnim zaljubljenicama pa se ovim tenisicama predviđa veliki rast popularnosti.

Stoga, ako ste u potrazi za hit tenisicama, s New Balance 550 nikako ne možete pogriješiti, a pronaći ih možete u raznim kombinacijama boja i stilova.