VRIJEDAN KOPIRANJA

Taylor Swift spojila vječne komade za jesenski stajling bez greške

19.09.2023 u 18:21

Bionic
Reading

Nakon devet osvojenih kipića srebrnog astronauta na ovogodišnjoj dodjeli nagrada MTV VMA, Taylor Swift ugledana je na ulicama New Yorka, u društvu poznatih dama iz svijeta Hollywooda i besprijekornom jesenskom stajlingu

Po mnogima najveća pop zvijezda današnjice ovih dana boravi u Velikoj jabuci, na čijim ulicama nije uspjela proći nezapaženo. U društvu glumice Laure Dern i Zoe Kravitz, 33- godišnja glazbena zvijezda ugledana je prilikom dolaska u talijanski restoran Il Buco Alimentari, a pritom je ukrala svu pozornost u stajlingu kao stvorenom za jesenske dane pred nama.

  • +2
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mala crna haljina odavno nosi titulu modnog klasika u ormaru, a upravo ona činila je temelj Taylorina njujorškog stajlinga vrijednog kopiranja.

Ovom bezvremenskom komadu pridružila je par visokih crnih čizmi do koljena koje će, po svemu sudeći, ponovno dominirati modnom scenom u narednim mjesecima, što daje naslutiti njihova bogata ponuda na policama trgovina.

Dominaciju crne boje, koju je naglasila i dodatkom jednostavne ručne torbice, razbila je smeđim kaputom kariranog uzorka, još jednim klasikom u jesensko-zimskoj garderobi koji nikada ne izlazi iz mode.

Crne čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo