minice u prvom planu

Taylor Swift i Blake Lively plijenile pozornost u zavodljivim outfitima

18.09.2023 u 09:47

  • +5

Taylor Swift i Blake Lively

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Bionic
Reading

Slavne prijateljice subotu navečer provele su u zajedničkom izlasku u vješto stiliziranim modnim kombinacijama s minicama u prvom planu

Teško je pronaći dvije prijateljice čiji bi izlazak izazvao veću svjetsku pozornost od druženja Taylor Swift i Blake Lively pa ne čudi što su paparazzi zabilježili baš svaki njihov korak.

Slavne dame subotu navečer iskoristile su za odmor i ples u privatnom noćnom klubu Zero Bond u New Yorku, noseći stilski dotjerane i precizno usklađene stajlinge.

Swift, koja je napokon uhvatila vremena za predah od svoje Eras turneje, birala je outfit koji odiše klasičnim stilom. Pjevačica je nosila crni kardigan s plisiranom sivom mini suknjom, a njezine smeđe lakirane čizme ispod koljena, mini torba preko ramena i višeslojne zlatne ogrlice svemu su dale dašak elegancije i ekskluziviteta.

  • +4
Taylor Swift s prijateljima Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lively se također odlučila držati stila u kojem smo je vidjeli tijekom ljeta - živahnog i u šarenim printovima.

Sa Swift se uskladila u odabiru zavodljive mini suknje, noseći ružičasti komad od tvida, uparen s majicom s printom i traper jaknom na kopčanje. Stajling je zaokružila Chanelovom torbicom traper dizajna i salonkama šarenog uzorka, koje su besprijekorno pristajale na ovu mladenačku modnu kombinaciju.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Ove dvije planetarno popularne zvijezde gaje prijateljstvo od 2015. godine, otkada su zajedno radile i na nekim Taylorinim glazbenim pothvatima. Swift je u međuvremenu postala obiteljska prijateljica, stvarajući blizak odnos s Ryanom Reynoldsom i kćerima slavnog para.