RETRO FUTURIZAM JE IN

Ove legendarne čizme za snijeg vratile su se u modu na velika vrata

21.12.2021 u 14:16

Bionic
Reading

Relevantan brend u svijetu čizama za snijeg od 70-ih godina prošlog stoljeća, Moon Boot sa svojim prepoznatljivim modelima čizama inspiriranim staromodnim astronautskim odijelom ponovno uživa pet minuta slave na modnoj sceni

Iako se čizme s potpisom brenda Moon Boot vežu za nošenje u danima kada snježni prekrivač prelazi deset centimetara, ovaj glomazan i iznimno udoban model obuće posljednjih tjedana viđa se na stopalima brojnih fashionistica na Instagramu i TikToku.

Poput njemačkog brenda Brikenstock i američkoga Ugg, talijanski Moon Boot također je imao priliku surađivati s renomiranim dizajnerskim brendovima. Ove sezone predstavio je liniju čizmi nastalu u suradnji s francuskom modnom kućom Chloé, a zatim i s popularnim talijanskim brendom GCDS, čija je verzija čizmi Moon Boot s Hello Kitty u glavnoj ulozi osvojila pop zvijezdu Dua Lipu.

Poput jedne od najvećih pop zvijezdi današnjice, na šarm čizmi s potpisom talijanskoga brenda Moon Boot ove sezone pale su brojne modne influencerice, svojim stajlinzima dokazujući njihovu lakoću prilagođavanja bilo kojem ležernom komadu odjeće.

U prilog popularnosti glomaznih čizmi za snijeg s potpisom Moon Boota, dovoljno govori činjenica da su verzije inspirirane njima ove sezone lansirali dizajnerski brendovi poput Chanela, Fendija, Prade i Miu Miu. 

  • +10
Tople čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo