OBRATITE PAŽNJU

U mjesecima pred nama ova tri komada bit će posebno popularna na modnoj sceni

21.12.2021 u 11:04

Bionic
Reading

U godini na zalasku već je poznato koji će odjevni komadi imati ključnu ulogu na modnoj sceni. Prema predviđanjima modnih stručnjaka, želja za dotjerivanjem ponovno će biti izražena, a pojedini komadi uživat će veliki uspjeh u narednim tjednima, dok bi se s nekima od njih trebali oprostiti

Tri komada koja će postati veliki hit u 2022. godini

Klasični komadi s posebnim detaljima

Dosadno odijevanje nakon pandemije ne postoji u rječniku modne javnosti, a samim time vjeruje se kako će narednih mjeseci veliku popularnost uživati klasični komadi s posebnim detaljima i netipične siluete, dok ćemo se s odjevnim predmetima inspiriranim stilom odijevanja naših baka i djedova konačno oprostiti.

Hlače opuštena kroja

Na žalost svih ljubiteljica skinny modela traperica, godina 2022. neće postati onom u kojoj će doživjeti svoje modno uskrsnuće. Kul, ležerni i udobni modeli hlača opuštena kroja i dalje će biti iznimno traženi i popularni na modnoj sceni.

  • +9
Tople hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Minimalističke haljine maxi kroja

Razigrane haljine sa ženstvenim detaljem volana modeli su koje se narednih mjeseci ne isplati vaditi iz ormara. U duhu Y2K stila odijevanja kojem popularnost ne jenjava, na modnoj sceni ponovno su poželjni komadi poput izrazito kratkih suknji, ali i maxi haljina minimalističkog dizajna.

  • +21
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo