VJEČNE KAUBOJKE

Ove jeseni bit će veliki hit, a evo kako popularne čizme nosi Emily Ratajkowski

26.08.2022 u 13:51

Bionic
Reading

Iako si mogu priuštiti skupocjene komade s dizajnerskim potpisom, poznate trendeseterice, poput običnih smrtnica, nerijetko ne mogu odoljeti onima s potpisom pristupačnih high street trgovina

Neprikosnovena kraljica bikinija, Emily Ratajkowski, još jed jedna u nizu poznatih dama koja ne može odoljeti cjenovno pristupačnim komadima, a navedeno je ovih dana dokazala na ulicama New Yorka.

Poput ostalih kolegica modela i 31- godišnja Ratajkowski posebno je privučena trendovima kakvi su modnom scenom vladali početkom nultih godina.

  • +6
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Navedeno je ovoga puta dokazala kombinacijom korzetnog topa u kremastoj boji i odgovarajuće suknje do koljena, a dominaciju svijetlih tonova razbila je crnim komadima.

Uz minijaturnu torbicu na rame parirala je visoki model čizmi kaubojki iz ponude španjolskog Manga.

Po cijeni od 600 kuna, za ove upečatljive čizme danas postoji lista čekanja, a dizajnirana je i verzija od smeđe, brušene kože.

Osim što je njihovim nošenjem dokazala naklonost high street komadima, Ratajkowski je isto tako potvrdila trendovski status čizmi kaubojki koje će nesumnjivo obilježiti naredne mjesece pred nama.