ZARA ATELIER

Stigla je najiščekivanija kolekcija omiljenog španjolskog brenda koju je prije svih isprobala prva žena Zare Marta Ortega

11.08.2022 u 10:14

Bionic
Reading

Zara Atelier, nova je capsule kolekcija u kojoj se španjolski brend koji obožavaju i Hrvatice, fokusira na modni klasik, haljinu

Zara Atelier je kolekcija koja naprosto pršti stilom i koju je prije svih nosila Marta Ortega, prva žena Zare koja je na tom mjestu naslijedila svoga oca, samozatajnog Amancija Ortegu.

Na glavnom sastanku dioničara, održanoj sredinom srpnja Ortega debitirala u ulozi predsjednice modne grupacije Inditex, nakon što je tu poziciju prošloga travnja napustio Španjolac Pablo Isla.

Uvijek sjajno odjevena, poduzetna plavuša bez sumnje je najbolja Zarina ambasadorica te što god da odjene ne može proći nezapaženo.

Kad se Marta Ortega pojavila na Diorovoj reviji, svi su brujali o prekrasnoj haljini sa srebrnim detaljem koju potpisuje Zara, a zaljubljenice u modu nisu mogle dočekati lansiranje nove kolekcije španjolskog brenda poznatog po trendi komadima i pristupačnim cijenama.

Inditex je upravo predstavio kolekcija 02 Zara Ateliera, a reakcije su sjajne.

  • +7
Zara Atelier Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

I dok je prva capsule kolekcija koju je tvrtka predstavila bila usredotočena na kapute, ovoga puta haljina je u fokusu zanimanja.

Cilj kolekcije je dati zaokret ženskoj garderobi kroz vrhunski dizajn, s posebnom pozornošću na izradu.

Marta Ortega na Diorovoj reviji Izvor: Profimedia / Autor: Leandro Wassaul / Zuma Press / Profimedia

Zara sad predstavlja kolekciju u kojoj se nalazi šest divnih haljina, koje će zasigurno zadovoljiti i one najizbirljivije.

Izvezene varijante s boho chic prizvukom, kaftani koji postaju večernja haljina zahvaljujući metalik krugovima i šljokicama ili romantične kreacije s cvjetnim detaljima? Doista je teško odlučiti se samo za jednu kreaciju jer iza svakog komada, koji će biti dostupan u prodaji od ovog četvrtka, postoji posebna modna priča koja će teško ikoga ostaviti ravnodušnim.