TEEN MUKE

Ovakvi dečki su magnet za cure!

15.06.2014 u 12:19

Bionic
Reading

Nije ti baš jasno zbog čega su neki tvoji prijatelji okruženi djevojkama, a tebi po tom pitanju baš i ne ide. Možda negdje griješiš, pa krenimo

Prisjetili smo se koje osobine cure jako cijene. Evo ih:

Tajanstvenost: Takvi dečki uvijek izazivaju pozornost, bilo namjerno, bilo nenamjerno. Tajanstvenost je na cijeni jer potiče znatiželju kod ženskoga spola. Razmisli i o ovoj strategiji.

Iskrenost: Nema ništa gore nego kad dečki muljaju, lažu ili preuveličavaju stvari kako bi impresionirali cure. No znaj da tako nećeš zadobiti ničije povjerenje – kloni se toga.

Odgovornost:
Ovo je itekako poželjna osobina. To za cure predstavlja sigurnost i jednostavno vole ako vide da se mogu, ako im zatreba, osloniti na tebe jer ih nećeš ostaviti na cjedilu i ne bježiš od odgovornosti.

337827,337712,337674,337761Romantičnost: Vjerovao ili ne, romantičnost je još uvijek na cijeni. Ah, tko može odoljeti romantici – kad se događa upravo nama.

Smisao za humor:
Svi cijene duhovite ljude i rado su u njihovom društvu. S ovime nećeš pogriješiti.

Zrelost: Ovo naravno ne znači da se držiš kao neki uštogljeni gospodin. Curama se ne sviđa kad se dečki ponašaju kao dječica, ali treba pronaći savršen omjer. Kako god bilo, neozbiljnost nije na cijeni kod cura.

Inteligencija: Ponekad se zapitaš zašto neki dečko koji baš i ne izgleda kao brat blizanac Channinga Tatuma ili Harryja Stylesa iz 1D rado viđen u ženskom društvu. Stvar je u tome da cure naprosto uživaju biti u društvu momaka koji znaju voditi zanimljive razgovore. Inteligencija, elokventnost, načitanost… To je ono što je magnet za cure. Opet, nemoj pretjerivati jer možeš izazvati kontraefekt.

Vjernost: Naravno, ovo ne trebamo posebno ni isticati - nije kul varati djevojku…

Pristojnost:
Čini se da je svijet ispunjen osobama koje baš nisu na 'ti' s osnovnim pravilima dobrog ponašanja. Zato to nemoj biti i ti! Dakle, out su psovanje, pljuvanje, neumjesne primjedbe i sl.