CHIARA FERRAGNI

Ovaj chic komad idealan je i za blagdane, a evo kako ga nosi lijepa Talijanka

01.12.2023 u 11:58

Bionic
Reading

Chiara Ferragni jedna je od najpoznatijih modnih influencerica na svijetu, a svoju je impresivnu modnu karijeru započela blogom The Blond Salad i postigla ogroman uspjeh

Glamurozna plavuša danas sa suprugom, talijanskim reperom Fedezom i njihovo dvoje djece, živi na relaciji Milano-Kalifornija, a nedavno je otvorila i prvu trgovinu sa svojim modnim kreacijama u Rimu.

Prepoznatljivog stila, s nepogrješivim osjećajem za modu te optimalnom kombinacijom trendovskih komada, street stylea i klasike, Chiara je bez sumnje prava modna inspiracija za mnoge.

  • +31
Zimski džemperi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nikakvo čudo da je godinama na meti zaljubljenica u modu te one gotovo religiozno prate njezine profile na društvenim mrežama. Chiara je tako nedavno ukazala na koji trend treba pripaziti u blagdanskom razdoblju, a to su džemperi i veste načinjeni od pletiva protkanog svjetlucavim nitima ili ukrašeni takvim kamenčićima.

CHRISTIAN DIOR

[FOTO] Revija koja je u Parizu okupila najljepše žene svijeta

Pogledaj galeriju

Dakle, zaboravite na pletivo ili kašmir, jer raskošni 'svjetlucavi' džemperi bit će najvrući modni trend ove jeseni i zime, a plavokosa Talijanka dobro zna kako nositi takve komade.

Premda većina kad pomisli na blagdanske modne kombinacije zamisli haljine, minice i svjetlucave dodatke, i svjetlucavi džemperi itekako mogu biti cool. Savršeni su za sve one koji traže zgodnu alternativu kad temperature krenu ispod nule, a nisu raspoloženi smrzavati se u nekoj tankoj haljinici. Ovakve blagdanske varijante džempera i vesta dolaze u najrazličitijim izvedbama, pa su neke bogato ukrašene šljokicama, a druge su daleko diskretnije.

Chiara Ferragni je tako na Instagramu pokazala da i 'svečani' džemperi, koji nas pri tome lijepo griju, mogu biti odlični za nadolazeće blagdanske prigode. Odlučila se za šarmantan sivi kardigan s gumbima te ukrašen s puno svjetlucavih šljokica, crne hlače udobnih ravnih nogavica i loaferice, a ovaj je cool look nadogradila ružičastoljubičastom Guccijevom torbicom.

Kako ih nositi? Mogućnosti su velike, pa ih kombinirajte s midaxi suknjama, minicama, hlačama širokih nogavica... I savjet: svakako ih spojite s nekim neutralnijim komadom, nikako svjetlucavim, kako bi se postigao optimalan spoj.