NOVA SEVEROVA KOLEKCIJA

Ova ženstvena i chic odjeća kao stvorena je za tople ljetne dane

26.06.2018 u 12:16

Bionic
Reading

Naš poznati dizajner Robert Sever predstavio je novu resort kolekciju 'Nina', pret-a-porter kolekciju koju čini dvadeset novih ženstvenih kreacija, idealnih za ljetne dane

'Ovo doba godine idealno je za modne i stilske igre. Svi se volimo više presvlačiti, a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u vrućim ljetnim danima i noćima i više nego dobrodošla. Naš prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim detaljima. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe', objašnjava Robert Sever.

Severova kolekcija prepuna je chic komada kao stvorenih za tople ljetne dane - od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske.

  • +5
Robert Sever resort kolekcija 2018. Nina Izvor: Promo fotografije / Autor: Robert Sever

'U ovoj ženstvenoj, nosivoj kolekciji koristili smo volane, mašne, i jednostavne krojeve kako bismo postigli opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Poigrali smo se floralnim i prugastim uzorcima ,koji su uvijek zanimljiva tema u ovo doba godine. Odjeća je izrađena je od finih pamučnih tkanina, viskoze i lana s čipkanim detaljima. Posebna pažnja poklonjena je vrlo sofisticiranim plisiranim komadima od laganih muslina za posebnije prilike ovog ljeta. Haljine, bluze i široke hlače osnova su ove kolekcije, što pruža mogućnost mnogih kombinacija', objašnjava dizajner dodajući kako veliku ulogu u vizualima igra i nakit koji je unikatni rad Slobodana Velickog.

  • +2
Robert Sever Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Zaštitna lica kolekcije su dugogodišnje muze brenda - Iva Marušić i Ana Stanković, a fotografije potpisuje Marko Grubišić.