BEZ GREŠKE

Petica za stil: Victoria Beckham dobro zna kako se nosi modni klasik

26.06.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Victoria Beckham prevalila je velik put od kičastih kombinacija iz kakvih nije izlazila dok je bila članica 'all girl' atrakcije Spice Girls pa do sofisticirane modne ikone i jedne od najcjenjenijih dizajnerica

Slavna Posh Spice danas je modna inspiracija za mnoge djevojke i žene koje vole njezine klasične, ali vrlo ženstvene kreacije.

Victoria je poznata po svojoj ljubavi prema minimalizmu, pa je prilikom šetnje Parizom ponovno primijenila svoju omiljenu modnu formulu. Upravo je gospođa Beckham pokazala kako obična bijela majica može izgledati chic uz par dobrih detalja.

Uz kvalitetan baloner, bajkersku jaknu, traperice koje stoje kao salivene, malu crnu haljinu i bijelu košulju klasičnog kroja, bijela t-shirt majica neprolazni je klasik koji se fantastično uklapa u dnevne, ali i večernje outfite.

Modni klasik, neprolaznu bijelu majicu s potpisom svog brenda, 44-godišnja supruga Davida Beckhama iskombinirala je s trapericama širih nogavica, a ovaj ženstveni look zaokružila je crvenim salonkama, sunčanim naočalima i statement ogrlicom.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U jednom je ranijem intervjuu, Victoria otkrila kako svoj izgled duguje željeznoj disciplini i treningu koji nikad ne propušta.

'Svaki dan ustajem u 6 sati, a prije nego se djeca probude vježbam sat vremena u teretani. Kad se probude, doručkujemo i zatim ih David i ja vozimo u školu', kaže Vicky koja prije nego krene na posao, vježba još jedan sat u teretani.

  • +21
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Da, vrlo sam disciplinirana, jednostavno moram biti', kaže gospođa Bechkam koja ističe kako joj je to vrijeme u teretani vrlo bitno jer je to jedino vrijeme koje ima samo za sebe tokom dana.

  • +16
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Tamo imam svoj mir, nitko ne ulazi niti mi dolazi s laptopom', objasnila je dodajući da joj se ponekad čini da ako samo malo duže ostane u kući, da će je već netko omesti u nastojanjima provođenja kvalitetnog vremena sama sa sobom.