poput barbika

Modni dvoboj o kojem svi bruje: Melania Trump i kraljica Rania kao da su se dogovorile oko stajlinga

26.06.2018 u 10:46

Bionic
Reading

Melania Trump i kraljica Rania pridružile su se predsjedniku Trumpu i jordanskom kralju Abdulahu II. na druženju u Zelenoj sobi, nakon što je predsjednički par ugostio njihovo visočanstvo u Bijeloj kući. Bio je ovo jedan od dugoočekivanih modnih dvoboja, obzirom da su obje državne predstavnice jedne od najbolje odjevenih žena današnjice, što su dokazale i ovog puta

Predsjednik Donald Trump i prva dama ugostili su u Bijeloj kući jordanskog kralja Abdulaha II. i njegovu suprugu, kraljicu Raniju. Dok je dvoje dužnosnika vodilo bilateralni sastanak o političkim pitanjima, Melania Trump pozvala je kraljicu Raniju na šalicu čaja i ćaskanje u Zelenoj sobi.

Dugoočekivani susret američke prve dame i jordanske kraljice bio je pod povećalom medija, što zbog toga što su obje dame jedne od najljepših žena na svijetu, kao i zbog činjenice da obje imaju besprijekoran modni ukus. Prva dama i kraljica u svakoj prilici plijene elegancijom i do savršenstva osmišljenim stajlinzima, zbog čega ih mediji diljem svijeta izdvajaju kao jedne od najbolje odjevenih državnih predstavnica i žena uopće.

  • +14
Melania Trump i kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Da ne znaju za pogreške prva dama i kraljica dokazala su i ovog puta, zablistavši u vrlo sličnim elegantnim izdanjima zbog kojih se činilo kao da su se dvije dame dogovorile oko izbora odjeće. Obje su odabrale nježno ružičastu nijansu od glave do pete, a čini se kako im je ova Barbie boja donijela same komplimente modnih kritičara.

Melania je nosila jednostavnu pencil haljinu na preklop s potpisom modne kuće Proenza Schouler. Elegantna haljina midi kroja ima i najprepoznatljiviji zaštitni znak prve dame - remen kojim Melania ima tendenciju začiniti gotovo svaku svoju odjevnu kombinaciju i naglasiti struk.

Skupocjenu haljinu koja se prodaje po cijeni od 25.000 kuna lijepa prva dama upotpunila je štiklama u istoj nijansi s potpisom brenda Casadei, a kao i obično, Melania nije nosila gotovo nikakav nakit.

Lijepa jordanska kraljica za susret u Bijeloj kući odabrala je bluzu dugih rukava i efektne 'palazzo' hlače na crtu u istoj nijansi s potpisom modne kuće Adeam, koje su trenutno prodaju po sniženoj cijeni od 5 240 kuna. Za razliku od američke prve dame kraljica Rania svoj je stajling upotpunila malom ružičastom torbicom s ručkama, kao i vrlo sličnim štiklama s potpisom modne kuće Dior.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN