vrečasti model

Ova laskava Zarina haljina neodoljiva je opcija za dame 50+

13.07.2023 u 17:23

Bionic
Reading

Zarina maksi haljina vrečastog kroja i visokog proreza savršen je spoj laskavog kroja i romantične ženstvenosti, a u kombinaciji s trendovskim sandalama čini dobitan ljetni look

Udobni i nosivi dizajni ljeti nas obaraju s nogu, a kada pronađemo laskavu haljinu koja je prozračna i svestrana, znamo da pred sobom imamo komad od kojeg ćemo se teško odvajati tijekom cijele sezone.

Najbolji i najgori materijali za ljeto Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Upravo jednu takvu u svojoj ponudi donosi Zara koja nudi neodoljiv maksi model sa senzualnim, ali nenametljivim visokim prorezom. Njen dizajn i lepršavost savršena su opcija za zrelije dame koje će uživati u njenom laskavom kroju, koji je, uz sve, u potpunosti u skladu s trendovima.

Općenito, ovakve vrećaste haljine pravi su basic komad koji uvijek vrijedi imati kao dio ljetne garderobe, a činjenica jest da su nosive čak i tijekom proljeća i rane jeseni.

Zarin model vrećaste haljine napravljen je od ugodnog hladnog pamuka, s kratkim rukavima i ženstvenim V-izrezom, a njena suptilna bež nijansa uspješno će naglasiti preplanulost. Također, tu je i dojmljiva kreacija koja dolazi s casual detaljem ušivenih džepova, u neutralnoj krem boji te vertikalnim prugicama koje izdužuju liniju.

  • +42
Trendi sandale za ljeto Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ova vrlo poželjna haljina činit će dobitan spoj s trendovskim ravnim sandalama, a ovisno o modelu, ovisit će i razina sofisticiranosti čitavog looka.

Primjerice, možete je nositi na elegantne ravne sandale s remenčićima ili kopčom za kreiranje otmjenijeg stajlinga, dok će nošene na udobne sandale u sportskom stilu biti idealna opcija za plažu ili ležernu šetnju gradom.