CARMEN GIMENO

Odlična ideja: Sjedokosa modna ikona često primjenjuje ovaj trik za vitkiju figuru

29.06.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Pedeset plus modna ikona Carmen Gimeno nepresušna je modna inspiracija, i to ne samo za zrelije dame

Sjedokosa Španjolka samo niže fantastična modna izdanja.

Ponovno je izazvala brojne pozitivne komentare zahvaljujući cool kombinaciji koja lijepo pristaje svima, osobito onima kojima je već pomalo dosta haljina ili suknji.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Ovo je ljeto u znaku komada od lana, posebno lanenih hlača, a pokazale su se itekako dobrom modnom investicijom jer su načinjene od tkanine koja je idealna za ljetne vrućine.

Kao i obično, Carmen je servirala genijalan look koji bismo i sami rado isprobali.

  • +4
Lanene hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Mango promo

Udobne i cool hlače iz Zare i lepršavi kaftan istog brenda savršeno se sljubljuju, a ovaj je besprijekoran stajling modna zaljubljenica iz Bilbaa zaokružila modnim detaljem koji je uvijek sjajna ideja te daje dojam vitkije figure - bež remenom s velikom kopčom.

Stajling kojem bismo dali čistu peticu zaokružila je još jednim cool dodatkom - udobnim sandalama s potpisom brenda Nomadic State of Mind España, poznatog po korištenju recikliranih materijala.

Sunčane naočale i efektna torbica (Piel de Mar) zaokružili su ovaj stajling za koji je pedeset plus modna ikona dobila samo pozitivne komentare.

'Kako je lijepa Carmen! Taj kaftan je spektakularan, savršen je... Ma sve ti super stoji', hvalili su je u komentarima oduševljeni pratitelji na Instagramu.