ELEGANTNE I UDOBNE

Ovaj model hlača savršena je ljetna opcija za zrelije dame

12.06.2023 u 15:00

Bionic
Reading

Tijekom ljetnih mjeseci, mnoge fashionistice najradije nose lepršave haljine ili suknje, umjesto hlača, no jedan model nametnuo se kao odlična opcija baš za topliji dio godine

Traperice definitivno nisu najomiljeniji izbor prilikom osmišljavanja ljetnih kombinacija osobito za ljetnih vrućina te mnogi biraju udobnije varijante.

Za dane kad poželite alternativu chic haljinama ili suknjama, bez sumnje je najbolja opcija uskočiti u udobne tzv. palazzo hlače koje doista nude vrlo visoku razinu udobnosti.

Laskavog kroja, ženstvene i trendi, ovakve su hlače jednostavne i za kombiniranje, a izgledaju fantastično bez obzira imate li 30 ili 50.

Pilar de Arce, omiljena 50 plus influencerica, očitala je stilsku lekciju kako nositi palazzo hlače na cool način. Trend širokih hlača koji su isfurale Francuskinje sve je popularniji, a Španjolka iz San Sebastiana koja na Instagram profilu ima vjernu 'sljedbu' ponovno je pokazala kako je rođena sa stilom.

  • +3
Široke hlače Izvor: Profimedia / Autor: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovakav model je savršen i za žene u 50-ima, a odlično izgledaju ako ih spojite s pripijenim topom, bodyjem, bijelom košuljom, jednostavnim T-shirtom, lanenim bluzama... Palazzo hlače voljele su i modne ikone poput Coco Chanel, Katharine Hepburn ili Marlene Dietrich, a ove godine vratile su se na scenu u nikad privlačnijem ruhu Vrlo su svestrane i možete ih nositi u posebnim prigodama, ali ih kombinirati i u dnevnim lookovima, što pokazuje i Pilarin outfit.

Španjolka se odlučila tako za okomite pruge koje dodatno daju centimetre, a zahvaljujući naglašenom pojasu izgleda još vitkije i više.

Palazzo hlače izgledaju i s ravnom obućom što je dokazala i stajliš brineta, no sjajno se kombiniraju i s espadrilama, sandalama na visoku petu, natikačama, birkenstockicama...

Savjet više: kako bi se postigao sklad siluete kombinirajte ih uz kraće odjevne komade.