ISPLATIVA INVESTICIJA

Ova je torba preplavila ulice New Yorka: Modne ovisnice ne prestaju se hvaliti njome

10.09.2019 u 12:58

Bionic
Reading

Brend Staud iz sezone u sezonu lansira torbe koje osvajaju modne ovisnice, a posljednja u nizu je torbica u obliku polumjeseca koja je doslovno preplavila ulice Velike jabuke

Ulice modnih metropola tijekom tjedna mode redovito izgledaju kao parada dizajnerskih modnih dodataka. Trendseterice i influencerice koje od mode žive znaju da je investicija u kvalitetnu dizajnersku torbu pametan potez, pa se na ulicama New Yorka može vidjeti bezbroj skupocjenih torbi koje zajedno broje pravo bogatstvo.

U moru atraktivnih i trendi modela istaknula se torba s potpisom već dobro nam poznatog brenda Staud koji je zahvaljujući svojim originalnim torbama posljednjih godina napravio pravi 'bum' na modnoj sceni.

Riječ je o modelu 'Moon' čija se cijena kreće između 2,170 i 2,650 kuna, ovisno o tome birate li manji ili veći model. Izrađena je u potpunosti od kravlje kože, a osim u standarnoj smeđoj, konjak i crnoj boji raspoloživa je i s dodatkom zmijskog printa.

Rame uz rame s modnim kućama kao što su Bottega Veneta, Gucci, Prada i Chanels, ovaj se brend proteklih godina izborio za dominantan položaj na modnoj sceni, ne prestajući lansirati trendovske modele torbi koje iz sezone u sezonu prazne novčanike trendseterica diljem svijeta, a osebujni model 'Moon' koji, kako mu i samo ime govori, dizajnom podsjeća na Mjesec, novi je predvodnik među torbama.

Uspjeh ovog brenda dodatno je iznenađenje za sve one koji saznaju da je dizajnerica Sarah Staudinger brend pokrenula u suradnji s partnerom Georgeom Augustom prije svega četiri godine.