MODNI FAVORITI

Ovi trendi komadi mogu se pronaći na svakom uglu svjetskih gradskih špica

12.09.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Trenutno traje New York Fashion Week, a na ulicama grada trendseterice vode vlastitu modnu reviju, prešetavajući se u dizajnerskim komadima po posljednjoj modi. S obzirom na to da smo o trendovima navikli suditi ovisno o tome u kojoj mjeri su njima zaluđene zaljubljenice u modu, izdvojili smo sedam komada s potpisom koji su se na ovogodišnjem tjednu mode mogli pronaći na svakom koraku

Osim pregršt modnih trendova kojima imamo priliku napasati oči, tjedan mode uvijek krije jednu negativnu stranu - tjera nas da trošimo više nego inače. Ne samo da su modne piste preplavljene novitetima, već se prava modna revija odvija i na ulicama. Kako trenutno traje New York Fashion Week, na ulicama Velike Jabuke mogu se vidjeti trendseterice odjevene u vruće komade po posljednjoj modi, a mi smo izdvojili one koji se pojavljuju na svakom koraku.

1. Staudova haljina

Ova smaragdnozelena haljina s potpisom brenda Staud izgledat će odlično u jesen u kombinaciji s gustim crnim hulahopkama i combat čizmama.

2. Nanushkin kombinezon

Kombinezoni su preplavili njujorške ulice, a posebno popularan je ovaj prljavobijeli model koji se veže u struku te dolazi s potpisom brenda Nanushka.

3. Chloeina torba Tess

Ako tražite dizajnersku torbu u koju ste spremni investirati novac, onda je svakako odličan odabir torba Tess s potpisom modne kuće Chloe, jedna od najviđenijih na ulicama New Yorka za vrijeme trajanja tjedna mode.

4. Gannijeva suknja

Danski brend Ganni posljednjih godina postao je popularan među trendsetericama, a ova zelena suknja na preklop s neodoljivim točkastim uzorkom doslovno je preplavila njujorške ulice.

5. Shrimpsova torba

View this post on Instagram

If ya like it put a dot on it.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Modni brend Shrimps lansirao je prošle sezone torbicu od umjetnih bisera, koja je ubrzo postala jedna od najtraženijih, a svaki naredni model od perlica koji izađe iz Shrimpsove radionice u rekordnom roku nađe se na ulicama svjetskih modnih metropola.

6. Self-Portraitova suknja

Ne samo da se ovu kariranu suknju s potpisom brenda Self-Portrait moglo vidjeti na svakom uglu, na tjednu mode u New Yorku nosila ju je i modna ikona današnjice Olivia Palermo.

7. Gannijev kombinezon

Rekli smo vam da su kombinezoni ove sezone hit, a ovaj pink model s potpisom brenda Ganni vjerojatno je jedan od vodećih favorita, barem ako je vjerovati trendsetericama.