preuranjeno starenje

Ova dva proizvoda iz NeoStrata® linije za njegu kože jednostavno morate isprobati

15.06.2022 u 13:02

Bionic
Reading

Prvi pokazatelji starenja ne mogu se sakriti jer se pojavljuju upravo na licu. Iako sasvim prirodna pojava, preuranjeno starenje je proces koji svakako želimo odgoditi, a vidljive znakove maksimalno smanjiti. U borbi protiv neželjenih linija na licu danas nailazimo na beskrajne mogućnosti, a u nastavku donosimo favorite iz linije za njegu kože NeoStrata®

Utemeljeni na najnovijim znanstvenim spoznajama i kliničkim dokazima koja će zagladiti, obnoviti i dubinski očistiti vašu kožu kako biste izgledali i osjećali se lijepo dok se na vašoj koži zbiva zamjetna i dramatična promjena, ovi proizvodi iz NeoStrata® linije za njegu kože savršeno će se uklopiti u vašu beauty rutinu:

NeoStrata® RESURFACE Lotion plus (200 ml, 307,77 kn)

Losion lagane teksture osmišljen je kako bi umanjio vidljive znakove starenja kože. Glikolna kiselina ima eksfolijacijski učinak, poboljšava teksturu kože i omogućuje njezino obnavljanje. Ovaj je proizvod formuliran kako bi zagladio suhu, grubu kožu, poboljšao teksturu i umanjio sitne bore povezane s fotooštećenjem. Tijekom i nakon korištenja preporučuje se zaštita od sunca u obliku dnevne kreme s visokim zaštitnim faktorom.

NeoStrata® CLARIFY Sheer hydration SPF 40 (50 ml, 299,78 kn) dnevna je hidratantna krema za sve tipove kože, posebno masnu kožu sklonu nepravilnostima i kožu neujednačenog tena. Hidratantna krema sadrži NeoGlucosamine blagog eksfolijacijskog učinka, koji pomaže smanjiti vidljivost tamnih mrlja, i mješavinu biljaka koje ciljano djeluju na regulaciju lučenja sebuma. NeoStrata Clarify Sheer Hydration SPF 40 krema pruža koži vlagu koja joj je potrebna, a pritom ne začepljuje pore te ne izaziva pojavu akni.

Sve proizvode iz linije NeoStrata® potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Posjetite nas i na visk.hr i IG @volimsvojukozu.