ZA VIŠE VOLUMENA

Ova bezvremenska varijanta boba savršena je za dame s tankom kosom

10.11.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Bob bez sumnje i dalje vodi na ljestvici najtraženijih frizura, a šarmantna varijanta tzv. slojevitog boba idealna je za sve one koji bi željeli više volumena

Postoji nešto vrlo privlačno u šarmantnom bobu koji fashionistice naprosto obožavaju već neko vrijeme te su se mnoge, bez puno razmišljanja, odlučile odreći duge kose.

Asimetrični ili ravno ošišani, grungy ili choppy, ima bezbrojna lica, a jedna od onih verzija oko koje nema puno posla i fantastična opcija za vlasnice tanke kose je tzv. slojevito ošišani bob.

Riječ je o varijanti koja pristaje svima i uvijek izgleda jednako chic. Ovaj klasični kratki rez s nekoliko dobro postavljenih slojeva čini ga sjajnom opcijom i za jesen, kad kišovito vrijeme i vjetar mogu napraviti puno problema savršeno isfeniranim frizurama.

Iako se razlikuje ovisno o individualnoj teksturi kose, obično uključuje rez duljine do brade sa slojevima koji ne smiju biti prekratko ošišani da bi se dobro uklopili i stvorili odličnu frizuru.

HAILEY BIEBER

Vitke noge u prvom planu: Haljina koju nosi lijepa brineta ne trpi nesavršenosti

Pogledaj galeriju

Ukoliko imate tanku kosu, meko nanošenje slojeva pomaže stvoriti iluziju više volumena, dok vlasnice guste kose mogu zatražiti nešto drastičnije, edgy slojeve koji će frizuri dati mladenačku i cool završnicu.

Na kovrčavoj kosi ovakvi pažljivo pozicionirani slojevi pomoći će kovrčama da dođu do izražaja, a ako npr. nosite šiške, ova frizura će vam odlično pristajati.

Pa ako se još niste odvažili za promjenu imidža, možda je baš slojeviti bob, koji je uvijek aktualan bez obzira na trendove, idealan za vas.