KENDALL JENNER

Predivna haljina koju je nosila zgodna slavljenica dostojna je vjenčanice

06.11.2023 u 14:07

Bionic
Reading

Manekenka Kendall Jenner, po mnogima najbolje odjevena članica klana Kardashian-Jenner, proslavila je nedavno 28. rođendan, a na Instagramu je pokazala detalje proslave

Tamnokosa ljepotica, koja gradi impresivnu karijeru u svijetu mode, pokazala je svojim brojnim obožavateljima kako je izgledala njezina raskošna rođendanska zabava, a mnoge je oduševila divna haljina koju je odjenula za tu prigodu.

Riječ je o impresivnoj kreaciji, modelu The Marca koji potpisuje hvaljeni brend Khaite, poznat po svojim visokokvalitetnim komadima bezvremenskog dizajna.

Khaiteova kreacija dostojna vjenčanice jedan je od onih modnih komada koji se odlikuju klasičnim izgledom i nikad ne izlaze iz mode.

Divna haljina u boji bjelokosti i otkrivenih ramena, što je uvijek dobrodošao detalj, lijepo je istaknula figuru graciozne brinete, dok je donji dio plisiran i lepršavo dopire do poda.

Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

Lijepa Kendall kosu je nosila raspuštenu te je imala vrlo malo make upa na licu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Na seriji fotografija Kendallini fanovi mogli su vidjeti i da je slavljenica imala čak četiri torte, a njezin je raskošni dom bio ukrašen srebrnim rođendanskim dekoracijama i velikim natpisom 'Scorpio Baby', jer je ova uspješna manekenka rođena u znaku Škorpiona.

Na jednoj od fotografija vidi se i rođendanska šala Kendalline mlađe sestre Kylie Jenner (26).

Ona je manekenskoj zvijezdi poslala buket suncokreta s čestitkom, na kojoj je dodala dvije godine njezinoj stvarnoj dobi.