STIL BEZ GREŠKE

Outfit sjedokose influencerice najbolja je potvrda da su kultne tenisice isplativa modna investicija

18.08.2021 u 15:39

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, španjolska 'plus age' influencerica s velikim brojem pratitelja na društvenim mrežama, modne ovisnice uvijek iznova oduševljava odličnim kombinacijama

Za stil doista ne treba puno novca, a da je to točno potvrđuju stajlinzi domišljate Španjolke koja sa skromnim budžet čini čuda.

Svoje kreativne stajlinge kojima je teško naći manu s puno stila slaže iz svima dostupnih brendova poput H&M-a ili Zare, a ova pedeset plus modna ikona najradije nosi tenisice.

Među najdražim Carmeninim modelima su svakako legendarne conversice, odnosno starke, kultne tenisice koje se proizvode više od 100 godina, a nakon što su godinama bile omiljena obuća brojnih supkultura, preselile su se i u garderobe mnogih slavnih osoba od holivudske legende Diane Keaton pa do potpredsjednice SAD-a Kamale Harris.

  • +14
Conversice Izvor: Promo fotografije / Autor: Converse

Ukoliko ste sumnjali kako kultne starke nisu primjerene za dame u zrelijim godinama, u krivu ste, jer je Carmen ponovno pokazala kako se nevjerojatno dobro slažu s haljinama ili suknjama.

Ona je svoju efektnu ljetnu haljinu iz Zare u plavim tonovima nepogrješivo spojila s bijelim niskim starkama te kreirala outfit koji odgovara svima bez obzira na dob. Isplativa su investicija jer su nosive u brojnim prigodama i fantastično izgledaju i ako ih nosite sa suknjama, haljinama, trapericama, kožnim hlačama...

Pa ukoliko ste u potrazi za tenisicama čija popularnost neće samo tako nestati, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za kultne starke jer njihova slava ne blijedi što potvrđuje i modna tražilica Lyst koja je upravo legendarne conversice, odnosno model Chuck Taylor All Star, uvrstila među pet najtraženijih modela ove godine.