FASHION GURU

Lijepo izdanje popularne voditeljice: Daniela Trbović zasjala je u Sarajevu u elegantnoj crnoj haljini

  • 18.08.2021 u 14:26

  • Bionic
    Reading

    Novo 27. izdanje Sarajevo film festivala u punom je zamahu, a priliku da prošeće crvenim ćilimom iskoristila je i voditeljica Daniela Trbović. Njezino elegantno izdanje zaradilo je same pohvale Fashion Gurua

    Konačno je i filmski festival u Sarajevu zasjao u svjetlu kakvom i treba. Osim domaćih faca poput Tarika i Lejle te Darije Lorenci u super crno-bijelom izdanju brenda Kaftan, na crveni ćilim došla je i Daniela Trbović.

    Daniela Trbović na Sarajevo film festivalu Izvor: Promo fotografije / Autor: 27. Sarajevo Film Festival, 2021 (c) Obala Art Centar

    U elegantnoj crnoj haljini Daniela je zasjala, no to nije bilo zbog šljokičastog materijala, već je ona tu kreaciju lijepo nosila. Bez previše detalja, samo s torbicom, prije bih rekao da je to novčanik po veličini, i jednostavnim sandalama na nogama. Još jedno lijepo izdanje popularne voditeljice.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.